Joke en Gerrit Brinkman.
Joke en Gerrit Brinkman.

Bruna Vroomshoop viert 30-jarig franchise ondernemerschap

Zakelijk

VROOMSHOOP – Van woensdag 1 mei tot en met zaterdag 4 mei (week 18) viert Bruna Vroomshoop het 30-jarig franchise ondernemerschap van Bruna. Een mijlpaal om even bij stil te staan en reden voor een feestje!

Kortingsacties

Gerrit Brinkman van Bruna Vroomshoop laat weten: “We hebben van 1 mei tot en met 4 mei kortingsacties op verschillende producten. De kortingen verschillen per productgroep. Dit alles om de goede samenwerking met Bruna te vieren. Dus kom langs en laat je verrassen!”

Grabbelton en kleurplaat

Ook aan de kinderen is gedacht in deze feestelijke week. Zo is er voor hen een grabbelton en kunnen ze leuke prijzen winnen met een kleurplaat die in de winkel af te halen is. En om het geheel feestelijk aan te kleden komen er onder andere twee ballonnenkolommen bij de ingang van de winkel aan het Julianaplein 70 in Vroomshoop. Ook zal de winkel in een feestelijk jasje worden gestoken.

Groot aandeel

Naast Gerrit Brinkman heeft ook zijn vrouw Joke een groot aandeel in de winkel. Zij verzorgt niet alleen de P&O organisatie, maar daarnaast ook samen met Gerrit al vele jaren veel andere klussen achter de schermen.

Geen 35 jaar

Overigens zal er geen 35-jarig jubileum komen. De winkel staat namelijk in de verkoop omdat Gerrit Brinkman (68) uiterlijk in maart 2025 met pensioen gaat. Reden te meer om nu het jubileumfeestje met Bruna Vroomshoop mee te vieren!