Afbeelding

Groots Turffeest 2024 in Westerhaar een doorslaand succes!

Algemeen

WESTERHAAR - Het Turffeest 2024 in Westerhaar was een bruisend evenement dat dit jaar weer honderden bezoekers trok. Het drie dagen durende festival begon op donderdag 18 april met een spectaculaire bierpul sjoelwedstrijd. Teams uit de hele regio streden om de eer, waarbij Team Piramyden uit Westerhaar de uiteindelijke glorieuze winnaar werd.

Op vrijdag zette de festiviteiten zich voort met de Gooise bingo onder leiding van de enthousiaste Johnny Valentino. In de feesttent, die bijna uit haar voegen barstte met bijna 1000 deelnemers, heerste een ongekend enthousiasme. Deelnemers van jong tot oud genoten zichtbaar van de gezellige avond.

De afsluiting op zaterdag was het absolute hoogtepunt van het Turffeest; de muziekavond trok een volle tent met leuke en swingende mensen. Artiesten zoals Beatcrooks, Robert Pater, Natasja Poels, Django Wagner en Beethoven zorgden voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Het Turffeest 2024 was een daverend succes en bevestigde wederom zijn status als een van de meest verwachte evenementen in Westerhaar. “We willen alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en artiesten bedanken die hebben bijgedragen aan dit geweldige weekend. Volg ons voor meer informatie en toekomstige evenementen op onze website en via sociale media. We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding