Afbeelding

Meivakantie bol van activiteiten voor jongeren in Twenterand

Algemeen

TWENTERAND - Jong Twenterand organiseert in de meivakantie in elke kern tal van activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 23 jaar. Met de meivakantie voor de deur is het tijd om plannen te maken voor een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur. Bij Jong Twenterand zijn we verheugd om onze bomvolle activiteitenplanning voor de meivakantie nu aan te kondigen.

Voor iedere jongere wat te doen

Van avonturen bij ‘Jong Twenterand on Tour’ tot adrenaline gevulde lasergame-uitstapjes of een zaalvoetbaltoernooi; er is voor ieder wat wils om de vakantie onvergetelijk te maken. Mis het niet en doe mee aan het plezier!

‘Jong Twenterand on Tour’ 

Ontmoet ons steeds van 14.00 tot 16.00 uur op ondergenoemde data en locaties: Dinsdag 30 april, Sportlust Vroomshoop. Donderdag 2 mei, SDO Westerhaar-Vriezenveensewijk. Vrijdag 3 mei, vv Den Ham. Maandag 6 mei, kv Amicitia Vriezenveen. Speel op elke locatie met ons de XL-spellen, maak kennis met onze weerbaarheidstraining, ontmoet Girls Only (meidenwerk) en race tegen je vrienden op onze XXL- Stormbaan. Naast ‘Jong Twenterand on Tour’ hebben we de volgende activiteiten op de rol staan.

Een overzicht per dag: Maandag 29 april – Ga de strijd met elkaar aan tijdens Outdoor Lasergamen. Werk samen met je team om de overwinning te behalen. We zien jullie graag van 15.30 tot 17.00 uur bij Scouting Admiraal Kruys in Vriezenveen. Woensdag 1 mei – Daag je vrienden uit tijdens een groot zaalvoetbaltoernooi. We zien jullie graag van 12.00 tot 17.00 uur in de sportzalen van Het Punt in Vroomshoop. Maandag 6 mei – In de avond word er bij jongereninloop Future in Westerhaar een American BBQ georganiseerd. Neem je ouders mee en bak je eigen meegenomen stuk vlees op onze bbq. Wij zien jullie graag van 18.30 tot 21.00 uur bij jongereninloop Future. Dinsdag 7 mei – Ruilspel Den Ham. Begin simpel met een en probeer deze te ruilen met de buurtgenoten in Den Ham. De groep met het mooiste eindresultaat wint een leuke prijs. Wij zien jullie graag om 14.00 uur op het plein bij De Brink in Den Ham.

Op de hoogte blijven?

Ben je klaar voor een onvergetelijke meivakantie vol avontuur en plezier? Blijf op de hoogte van al onze spannende activiteiten door Jong Twenterand te volgen op social media @jongtwenterand. Mis geen moment van de actie en ontdek wat er allemaal te beleven valt.

Meld je aan

Zien we jou in de meivakantie bij deze te gekke activiteiten? Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en om je aan te melden voor onze activiteiten, neem contact op met jongerenwerker Leone. Jongeren kunnen zich gratis aanmelden door middel van een appje, DM op Instagram of als we je zien in één van onze jongerencentra.