Afbeelding

Vriezenveense Harmonie en partners presenteren Showtime

Uitgaan en cultuur

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 25 november is de semipermanente sporthal het toneel voor de wervelende voorstelling Showtime. De Vriezenveense Harmonie, theatergroep STROEF, turnvereniging KEV en dansstudio De Danshal trakteren publiek een avond lang op betoverende live muziek, hilarisch theater, bloedstollende acrobatiek en dynamische dans. Liefhebbers van een all inclusive avond uit genieten van drankjes en heerlijke hapjes uit de keuken van het Wapen van Vriezenveen. Meer informatie en kaartverkoop via www.vriezenveenseharmonie.nl. 

Voor Showtime slaan de harmonie, STROEF, KEV en De Danshal de handen ineen. Het orkest speelt bekende en iets minder bekende muziek zoals van films, games en populaire artiesten. Daarop tonen de dansers en acro-teams hun talenten. Tussendoor verrassen acteurs met hun eigenzinnige impro-theater. Nooit eerder was zo’n showvoorstelling in Vriezenveen te zien.  

Uniek Vriezenveens showtheater  

“Voor Vriezenveense begrippen is Showtime een unieke avond uit”, vertelt voorzitter René Lemans. “We richten ons hiermee op vrienden of familie die graag samen een uitgebreide, goed verzorgde avond uit willen. Doorgaans zijn zij daarvoor aangewezen op bijvoorbeeld Almelo, Hengelo en Enschede. Daar brengen wij nu verandering in. Wij halen eenmalig het fenomeen showtheater naar Vriezenveen. Voor deze gelegenheid bouwen we de semipermanente sporthal om tot een sfeervol podium.” 

Spektakel met verschillende arrangementen  

Met het all inclusive Show-arrangement à € 40 p.p neem je samen met je gezelschap plaats aan een feestelijke tafel. Je ontvangt 4 muntjes per persoon voor drankjes tijdens de voorstelling. Het Wapen serveert verschillende rondes lekkere hapjes. Als je zeker wilt weten dat je samen met jouw vrienden of familie aan dezelfde tafel zit, dan kun je samen 1 tafel inclusief Show-arrangement reserveren. Zo’n tafel voor 8 personen kost in totaal € 330. Uiteraard zijn er ook losse kaarten (€ 20) verkrijgbaar. Drankjes haal je dan zelf vooraf of in de pauze aan de bar.  

Showtime, 25 november. Aanvang 20.00 uur. Deuren open 19.30 uur. Kaarten te koop via: www.vriezenveenseharmonie.nl  

Afbeelding