Daredevils
Daredevils Foto: Kevin Sand Fotografie

Zomerfeest overstijgt opnieuw alle verwachtingen

Uitgaan en cultuur

DE POLLEN - De Pollen is nog aan het bijkomen van een geslaagd weekend. “Met onze 600 inwoners hebben we dit jaar meer dan 5000 bezoekers mogen ontvangen” laat de organisatie weten. Het weer was op de juiste momenten goed. Af en toe een bui heeft gelukkig geen invloed gehad op het feest. Er werd gedanst, gefeest en gedronken. De brouwerij uit Enschede heeft meermaals de biertank moeten bijvullen!

“We zijn donderdags gestart met de Vriezenveense Sandra Abbink en daarna Dana Winner. Hier kwamen 1000 bezoekers op af. Vrijdags stonden Bökkers en Mooi Wark op het podium. Met 2000 boerenrockers hadden we een uitverkochte tent” kijkt de organisatie tevreden terug.

De zaterdag werd bezocht door 1700 bezoekers. De band Daredevils startte de avond waarna Marco Schuitmaker met de hit ‘Engelbewaarder’ de tent volledig op de kop zette. “Het afzeggen van Flemming kort voor tijd heeft gelukkig weinig invloed gehad op ons feest. Marco Schuitmaker was meer dan alleen een vervanger en heeft ons de afsluiting gegeven die bij ons feest hoort.” 

De kleinste jeugd kon zaterdagmiddag volop genieten van alle activiteiten. Als kers op de taart traden Fien & Teun op. “We zagen alle kinderen zichtbaar genieten. Ook de brunch en de bingo werd erg goed bezocht. Op de zaterdagmiddag werd ons Pölle Blond bier goed ontvangen en genoten we samen van het feest.” 

De organisatie kijkt terug op een geweldig weekend: “Met dank aan de 200 vrijwilligers en 100 sponsoren kunnen wij ons gaan voorbereiden op 29, 30 en 31 augustus 2024.” 

Publiek met Marco Schuitmaker.