Afbeelding

Noppers aangenaam-fietsen viert 10-jarig jubileum!

Zakelijk

KLOOSTERHAAR – In maart 2014 werd door John Noppers de stap gezet om een fietsenwinkel te openen, destijds in Sibculo. In de afgelopen 10 jaar is het team, assortiment en klantenbestand van de fietsenzaak aardig gegroeid. In 2021 verhuisde Noppers aangenaam-fietsen naar een groter pand aan de Dorpsstraat 54 in Kloosterhaar.

Nieuw dealerschap RIH fietsen

RIH (Rijwiel Industrie Holland) is al meer dan 100 jaar een begrip, sinds de oprichting van RIH wordt de fiets in zijn geheel in Nederland ontworpen, ontwikkeld en getest. Behalve het voorbewerken en lakken van de frames wordt ook de complete assemblage van een RIH fiets tot op de dag van vandaag in Venlo veelal met de hand uitgevoerd. Alleen zo kan de maximale kwaliteitsnorm behaald worden. RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike, dus ook op de batterij en motor!

Leefbaarheid

“We proberen de leefbaarheid in het dorp te ondersteunen, daarom hebben wij een DHL afhaal- en afgifte punt. Ook is het mogelijk om contant geld op te nemen (pinnen) bij ons, en hebben we een sleutelservice waarmee we voor diverse doeleinden sleutels kunnen (bij)maken” aldus John Noppers.

Afspraak

Vanaf januari is Noppers aangenaam-fietsen op zaterdag tot 14.00 uur geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag is de werkplaats vanaf 10.00 uur open en de winkel vanaf 13.00 uur. Daarnaast is er 24/7 de mogelijkheid om reparaties te brengen, doordat er speciaal systeem ontwikkeld is aan de voorzijde van de werkplaats. “24/7 geopend met een knipoog” zegt John Noppers. Noppers werkt veel en graag op afspraak. Of het nu gaat om een onderdeel, accessoire, advies of een nieuwe fiets, het team is heel flexibel. Wanneer er eenvoudig telefonisch of per mail een afspraak wordt gemaakt, kan men eventueel ook buiten openingstijden bij Noppers aangenaam-fietsen terecht.

Ergonomie

Noppers is specialist op het gebied van ergonomie! Of het nu gaat om dove vingers, zadelpijn of rugklachten tijdens het fietsen, Noppers is geschoold en getraind om u hierbij te ondersteunen. Noppers werkt graag samen met fabrikanten waarmee de lijntjes kort zijn en er adequaat gereageerd wordt op eventuele klachten of storingen. “Daar heeft de klant uiteindelijk ook het meeste baat bij”.

Merken

Noppers verkoopt graag merken van Duitse afkomst als Kettler en Velo de Ville. Dit zijn grote favorieten onder de klanten, ze bouwen fietsen met materialen van de hoogste kwaliteit. “Bij Velo de Ville stellen we samen met de klant hun fiets samen. Of ze nu een fiets willen met een extra sterke Bosch motor of een standaard motor, met riemaandrijving of kettingaandrijving, net een andere kleur dan zijn of haar partner maar wel dezelfde looks? Doordat iedere fiets speciaal voor een klant gebouwd wordt kan dat allemaal.” Naast de genoemde merken verkoopt Noppers graag e-bikes van Bikkel uit Nederweert. Bij Bikkel Bikes ontwerpen en assembleren ze al 25 jaar fietsen van topkwaliteit met de nieuwste designs. De fietsen worden volledig vanuit de Nederlandse fabriek geassembleerd. “Voor de sportieve fietsers hebben we een mooie collectie van Merida en Superior fietsen klaarstaan om ook off-road) flink te testen” besluit John Noppers.

Open huis en Tweede Paasdag

Vrijdag 22 maart van 16.00 uur tot 20.00 uur is er een feestelijk open huis om de mijlpaal te vieren onder het genot van hapje en drankje. Bent u verhinderd? Tweede Paasdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Afbeelding