Afbeelding

Opening ijsseizoen

Zakelijk

VRIEZENVEEN / TUBBERGEN - De lente lijkt nu echt te starten! De krokussen komen uit de grond en de vogels beginnen te fluiten. En nog belangrijker: bij Jut & Jul zijn de lampen weer aan en worden de ramen gelapt! Nienke Turenhout en haar moeder Marion Schepers zijn klaar voor een nieuw ijsseizoen. De ijssalon sluit na kerst haar deuren en gaat bij de eerste zonnestralen weer open. 

Maar stilzitten doen ze niet in de winter. Nienke: “We zijn al enkele weken weer full-time aan de slag met het maken van paas chocolade. We richten ons met name op relatiegeschenken en attenties voor medewerkers. Hier zijn we afgelopen jaar mee gestart maar dat het zo goed zou lopen hadden we niet verwacht!” Maar nu gaat de focus even helemaal uit naar de seizoensopening op donderdag 7 maart. De dames én het team hebben er zin in! Niet alleen het lekkere ijs is een reden om op deze dag een ijsje te komen eten, ook om de openingsactie wil je het niet laten. Op 7 maart doneert Jut&Jul namelijk € 0,50 van elk verkochte bolletje aan Stichting Leergeld.

Zowel in Tubbergen als in Vriezenveen, waar de dames een filiaal hebben, is Stichting Leergeld helaas nog erg hard nodig en zorgt deze stichting ervoor dat heel veel gezinnen onder de armoedegrens geholpen worden met financiële steun voor bijvoorbeeld sportbeoefening en speciale schoolkosten. In maart is Jut & Jul open van 13.00 tot 17.30 uur. In Tubbergen van dinsdag t/m zondag en in Vriezenveen van woensdag t/m zondag.