Roelinda Withaar.
Roelinda Withaar.

De Wolboutique / Roelinda Ondermode is een bezoekje waard!

Zakelijk

DEN HAM – Aan de Dorpsstraat 44 in Den Ham zijn twee winkels onder één dak te vinden, die beide uitstekend bij elkaar passen. Naast het ruime assortiment zullen bezoekers bovendien de gastvrijheid en gezelligheid ondervinden die er in de winkel heerst. Want eigenaresse Roelinda Withaar heeft voor iedereen die dat wil een kopje koffie klaar.

De Wolboutique

De Wolboutique heeft haar deuren in 2006 officieel geopend aan de Grotestraat in Den Ham. In 2014 verhuisde de winkel naar de Dorpsstraat. Na jaren samen te hebben gewerkt met Dineke Blekkenhorst (die de winkel begon) heeft Roelinda Withaar De Wolboutique in 2022 van haar overgenomen. Ze zegt: “Bij mij kun je terecht voor wol en patronen voor breien en haken. Maar eigenlijk voor alles wat met breien en haken samenhangt. Daarnaast kan men hier ook terecht voor kleinvak en zijn we servicepunt van Steggink naaimachines.”

En verder: “Met mijn uitgebreide collectie voorzie ik u van een diversiteit aan mogelijkheden. De één noemt het een trend en de ander spreekt van zijn/haar lievelingstrui. Het liefst zou u de laatste breimode elke dag willen dragen en waarom ook niet? Breien is weer helemaal in. Of u nu zelf kunt breien of niet, De Wolboutique in Den Ham adviseert u graag over de vele mogelijkheden.”

Breicafé

Ook is er elke dinsdag- en woensdagavond een breicafé in de winkel tussen 19.00 uur en 21.30 uur. Er zijn vier groepen en de deelnemers variëren van 26 tot 86 jaar. Voor meer informatie en opgave kan men bellen met Roelinda Withaar via: 06 – 38 56 29 49.

Roelinda Ondermode

In 2020 kwam Roelinda Ondermode erbij in de winkel. Hier kan iedereen terecht voor onder andere ondermode van Beeren en Ten Cate. Vooral onder bouwvakkers is de ondermode uit Den Ham uitermate populair! Maar ook is men er aan het juiste adres voor pyjama’s en sokken. Kortom een bezoekje meer dan waard!

Hele regio

Roelinda Withaar heeft klanten uit de hele regio en zelfs van ver daarbuiten. Ze zegt: “De klanten komen uit heel Nederland, zelfs tot Friesland aan toe. Heel veel vakantiegangers die in de regio verblijven bezoeken mijn winkel ook. Eigenlijk kan ik in de zomervakantie helemaal niet dicht, zo druk is het dan.”

Informatie

Wie meer informatie wil over De Wolboutique / Roelinda Ondermode, bijvoorbeeld over de openingstijden, kan kijken op de website: www.dewolboutique.nl of bellen met Roelinda Withaar via: 06 – 38 56 29 49. Maar een bezoekje aan de winkel in Den Ham is misschien nog wel het beste idee!