Van links naar rechts: Wendy Bartels, Demi Nijkamp, Noël ten Thije en Annemieke Roelofsen.
Van links naar rechts: Wendy Bartels, Demi Nijkamp, Noël ten Thije en Annemieke Roelofsen.

Open Huis TravelXperts Den Ham op 9 en 10 november

Zakelijk

DEN HAM – TravelXperts Den Ham is sinds vorige week te vinden op haar nieuwe locatie in Den Ham. Waar het reisbureau van Noël ten Thije tot voor kort te vinden was aan de Brink, is het nu neergestreken aan de Brinkstraat 13a. Ter gelegenheid van de verhuizing is er op donderdag 9 en vrijdag 10 november Open Huis bij TravelXperts Den Ham, waar iedereen van harte welkom is.

Vakantiestemming

TravelXperts Den Ham is nu gevestigd in het pand waar eerder juwelier Hofman in zat. En wat het extra bijzonder maakt is dat in het voormalige pand van TravelXperts Den Ham aan de Brink straks een goudsmid te vinden is; Atelier Celeste. Overigens zullen bezoekers van het nieuwe pand van TravelXperts Den Ham bij binnenkomst hun ogen uitkijken. Op zeer originele wijze heeft men de sfeer van het reizen over de wereld in het compleet nieuwe interieur weten te vangen. Het is meer een beleving dan een inrichting, met zeer originele elementen. Met andere woorden; je komt gelijk in vakantiestemming.

Passie

Eigenaresse Noël ten Thije is dan ook erg trots op wat zij en haar team tot nu toe hebben neergezet! Ze zegt: “We doen het met een team van vier, met daarnaast nog een oproepkracht die zorgdraagt voor de reispapieren. Voor ons allemaal geldt dat dit voor ons meer hobby dan werk is. De reisbranche is echt onze passie! Wellicht komt het daardoor dat we aan de Brink uit ons jasje zijn gegroeid. We zijn dan ook erg blij met deze nieuwe locatie!”

Open Huis

Om de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Brinkstraat 13a te vieren is er op donderdag 9 november en vrijdag 10 november Open Huis bij TravelXperts Den Ham. Beide dagen kunnen belangstellenden er terecht van 10.00 uur tot 16.30 uur en uiteraard is iedereen van harte welkom! Tevens is er een Raad & Winactie met prachtige prijzen. Hoofdprijs is een arrangement Kenia. Daarnaast zijn er ook verschillende reischeques te winnen. Evenals hip en trendy reishanddoeken, die overigens ook nieuw zijn in het aanbod van TravelXperts Den Ham. De handdoeken drogen snel, zijn compact en licht en super-absorberend. Scan voor de Raad en Winactie de QR-code en doe mee.

Maatwerk

Overigens kan iedereen ook binnenlopen op een ander moment dan tijdens het Open Huis. “Maar een afspraak maken is handiger, dat kan via onze website” zegt Noël ten Thije, “Dat doen we liever om klanten goed van dienst te kunnen zijn, vooral als men maatwerk wenst. Bij ons kan men namelijk terecht voor bijvoorbeeld een op maat reis naar Nieuw-Zeeland tot een reis naar Terschelling en alles wat daartussen zit. En het is zinvol om niet te lang te wachten met boeken, want bijvoorbeeld ticketprijzen worden hoger als je later boekt. Heb je plannen, maak er dan werk van, want alles loopt tegenwoordig snel vol!”

Afrika avond

En Noël ten Thije gaat verder: “We bedienen de hele regio en bij ons is het laagdrempelig. We regelen het voor je! Hierdoor heeft de klant weinig kopzorgen op het moment dat er iets onvoorziens voorvalt. Bovendien heeft men bij ons altijd pakketgarantie, daarnaast zijn we aangesloten bij het garantiefonds van SGR en ANVR wat de reiziger zekerheid biedt. En ik wil nogmaals benadrukken dat het een fabeltje is dat we duurder zouden zijn dan internet. Wie kennis met ons wil maken kan ook terecht tijdens onze Afrika avond op onze nieuwe locatie. Op donderdag 23 november organiseren we samen met Live to Travel een supergave Afrika avond! Presentaties over Zuid-Afrika, Botswana en Namibië, volop mogelijkheid om vragen te stellen en natuurlijk koffie en gezelligheid. Inloop is om 18.30 uur en de avond duurt tot 21.15 uur. Heb je plannen om naar één van deze Afrikaanse landen af te reizen, kom dan vooral. Mail: info@txdenham.nl voor meer informatie.”

Contact

TravelXperts Den Ham. Brinkstraat 13a in Den Ham. Meer informatie via: www.travelxpertsdenham.nl of bel: 0546 -24 10 06. Kijken op Facebook kan ook. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding