Afbeelding

Spartagym Vriezenveen geopend

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Afgelopen zaterdag 2 september was de officiële opening van Spartagym aan de Nijverheidsweg 25 in Vriezenveen. Spartagym werd geopend door sportwethouder Mark Paters van de gemeente Twenterand, door middel van het doorknippen van een lintje. Spartagym van Colin en Lisanne Bolier is de sportschool met de meeste apparaten. Hierdoor hoeven mensen nooit te wachten.

Spartagym is dagelijks, van maandag tot en met zaterdag, geopend van 6.00 uur tot 24.00 uur. Tussen 9.00 uur en 21.00 uur is Colin of Lisanne aanwezig. Iedereen is welkom en voor 30 euro in de maand kan men er onbeperkt terecht. Spartagym geeft bovendien gratis training- en voedingsschema’s.

Colin Bolier zegt op de website: “Onze missie is om een laagdrempelige sportschool te creëren waar iedereen, ongeacht hun niveau of ervaring, welkom is om aan hun gezondheid en fitness doelen te werken. Als eigenaar met 15 jaar ervaring in fitness en bodybuilding, zullen we onze leden voorzien van hoogwaardige apparatuur en faciliteiten, evenals deskundige begeleiding en ondersteuning bij het behalen van hun doelen. Ons doel is om een gemeenschap te creëren waar onze leden zich op hun gemak voelen en hun gezondheid en fitness op de juiste manier kunnen verbeteren. We zijn vastbesloten om onze leden te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken en hun leven ten goede te veranderen.”

Contact

Meer informatie is te verkrijgen via de website: www.spartagym.nl of mail naar: info@spartagym.nl , bellen kan ook: 06-29551806. Of neem een kijkje aan de Nijverheidsweg 25 in Vriezenveen.