Cora Bransen.
Cora Bransen.

Cora Bransen: “Ontdek de kracht van klein wonen”

Zakelijk

VROOMSHOOP – In deze tijd van woningnood en toenemende vergrijzing wordt er naarstig gezocht naar nieuwe woonoplossingen, al dan niet in combinatie met mantelzorg. Makelaar Cora Bransen uit Vroomshoop is gespecialiseerd in dergelijke oplossingen. Ze zegt: “Iedereen zou de kracht van klein wonen eens moeten ontdekken.”

Stap vooruit

“Het is mijn missie om iedereen te laten ervaren dat klein[er] gaan wonen geen stap achteruit is, maar juist een stap vooruit” zegt Cora Bransen. Je kunt als oudere kleiner gaan wonen, maar ook jongeren met een indicatie kunnen op deze manier een eigen stek krijgen. Of denk aan een Tiny House op jouw kavel, of een kleine woning als opstap naar de woningmarkt. Er zijn veel mogelijkheden.

75 mantelzorgwoningen

Cora Bransen heeft inmiddels ruim drie jaar ervaring in de branche en in die tijd was ze al betrokken bij het plaatsen van meer dan 75 mantelzorgwoningen. Ze zegt: “En dat zijn allemaal woningen die 100 procent bij de mensen passen. Het is namelijk specifiek werk, maar ik vind het superleuk om te doen. Het begeleiden van dergelijke processen is me op het lijf geschreven. Het moet voor ouderen echt hun thuis worden!”

Vergrijzing

Steeds meer ouderen kiezen voor een mantelzorgwoning bij het huis van hun kinderen. Wat ook steeds vaker voorkomt is dat ouderen hun eigen huis overdoen aan hun kinderen en zelf in een mantelzorgwoning in de tuin gaan wonen. Deze laatste oplossing biedt niet alleen woonruimte voor jongere mensen, ook kunnen ouderen hierdoor vaak op hun eigen, zo geliefde, stek blijven. En dan ook nog eens dicht bij kinderen en kleinkinderen, in een woning zonder obstakels.

Meer informatie

Hoewel Cora Bransen haar thuisbasis heeft aan de 3e Blokweg in Vroomshoop, is ze werkzaam door heel Nederland. Wie meer informatie wil kan kijken op haar website: www.corabransen.nl of via Facebook, Instagram en LinkedIn. Mailen of bellen kan ook: info@corabransen.nl of 06 -20897716.

Afbeelding