Jan en Esther Koelewijn.
Jan en Esther Koelewijn.

Top1Toys Koelewijn in Vroomshoop bestaat 30 jaar

Zakelijk

VROOMSHOOP – Het is dit jaar precies 30 jaar geleden dat Jan en Esther Koelewijn aan de Noorderweg 1 in Vroomshoop begonnen met: ‘Merlijn, huishoud- en cadeauwinkel en speelgoed’. In 1993 werd het toenmalige ‘Kottier’ overgenomen. Vanaf 2001 werd er alleen speelgoed verkocht, maar in dat jaar werd het pand grondig gerenoveerd. Bovendien werd het gesplitst in twee gedeeltes en in 2002 openden Jan en Esther Koelewijn Kloffie’s & Zo Noorderweg 2 in Vroomshoop. Hier kan men sinds die tijd terecht voor kinderkleding. In 2019 kwam daar bovendien Noord 7 aan de Noorderweg 7 nog bij. Hier kan men terecht voor dameskleding en woonaccessoires. Zie ook: www.kloffie.nl en www.noord7.nl 

Weer twee verdiepingen

En Jan en Esther Koelewijn hebben in dit jubileumjaar gelijk leuk nieuws te melden, want vanaf deze zomer zal de winkel van Top1Toys/Merlijn weer bestaan uit twee verdiepingen. Jan Koelewijn zegt hierover: “De winkel wordt de helft groter. Hierdoor ontstaat een mooie ruime winkel met nog veel meer keuze. Na de verbouwing worden we regionaal specialist in spellen, games, puzzels en LEGO. Bovendien wordt het assortiment van onze babylijn ‘Little Dutch’ verdubbeld. Straks is de hele bovenverdieping voor spellen, puzzels, games en sport. En beneden komt een enorme LEGO wand. Dit in combinatie met een overzichtelijke winkel met ruime paden. En Esther vult aan: “Doordat de winkel groter wordt krijgen we een nog meer regionale functie. Een ritje naar onze winkel in Vroomshoop is en blijft dus zeker de moeite waard!”

Openingsacties

Vorige week stond er al een leuke waardebon in deze krant. Deze waardebon is ook nog te vinden op de Facebookpagina van Top1Toys/Merlijn. Het gaat om een waardebon van 5 euro die te besteden is vanaf 50 euro. Het loont dus de moeite om deze er nog even bij te zoeken. Bovendien laat Jan Koelewijn weten: “Er komt ook een geautomatiseerde koppeling tussen de website van Top1Toys en onze winkel. Hierdoor kan men precies zien welk product bij ons in voorraad is.”

Klanten bedankt!

Tot slot laten Jan en Esther Koelewijn weten: “Mensen vinden het gelukkig nog altijd fijn om bij ons in de winkel te komen. En we hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid van ons dorp. We willen alle klanten die we de afgelopen 30 jaar hebben mogen ontvangen hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in ons! We zullen ook in de toekomst ons best blijven doen om onze klanten tevreden te houden, zowel bij Top1Toys/Merlijn, als ook bij Kloffie’s & Zo en Noord 7.”