Afbeelding

Nieuw in Twenterand: Hendriksen Plaagdierbeheersing

Zakelijk

VROOMSHOOP – Heeft u last van ongedierte en wilt u er graag vanaf? Dan bent u bij Hendriksen Plaagdierbeheersing aan het goede adres! Rick Hendriksen zegt: “Wij zijn dé ongediertespecialist uit Vroomshoop en omgeving. U kunt bij ons terecht voor advies, preventie & bestrijding van allerlei soorten plaagdieren. En wat ook handig is om te weten, ik ben ook in het weekeinde bereikbaar en tevens straks in de bouwvak. Nu ook het wespenseizoen bijna aanstaande is, is het soms nodig om snel tot actie te kunnen overgaan en daarom ben ik zoveel mogelijk bereikbaar.”

Duurzaam

En Rick Hendriksen gaat verder: “Wij helpen u graag aan een passende oplossing en komen bij u langs wanneer u dat uitkomt. Wij werken volgens het IPM (Integrated Pest Management) protocol. Dit betekent dat wij op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze ongedierte bestrijden. Bij ongedierte kunt u denken aan muizen, ratten, steenmarters, bedwantsen, kakkerlakken en houtwormen. Uiteraard ook aan wespen, bijen, mieren, zilver- en papiervisjes. En wat dacht u van muggen, motten en vlooien? Hendriksen Plaagdierbeheersing is VCA– en EVM-gediplomeerd en KAD (kennis- en adviescentrum dierplagen) gecertificeerd. U bent hierdoor verzekerd van een veilige, verantwoorde en professionele aanpak.”

Advies en preventie

“Overigens is bestrijding de laatste optie. Via advies en preventie probeer ik zoveel mogelijk om te voorkomen dat klanten last blijven houden van plaagdieren. Uiteraard ga ik eerst de overlast oplossen, maar daarna probeer ik te voorkomen dat het probleem weer terugkomt. Dat is per dier verschillend. Voor meer informatie hierover verwijs ik graag naar de website: www.hendriksenplaagdierbeheersing.nl ook is Hendriksen Plaagdierbeheersing te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram” laat Rick Hendriksen verder weten.

Service

Verder zegt Rick Hendriksen: “Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is. Zo krijgt de klant vooraf een kostenoverzicht en spreek ik het plan van aanpak met ze door. Uiteraard gaat alles in goed overleg met de klant, zodat we zaken goed op elkaar kunnen afstemmen. En ook na een tijdje vraag ik altijd nog even hoe het gaat met de overlast. Nazorg is in deze branche erg belangrijk! Bovendien kan ik ook een rol spelen in het herstellen van schade die bijvoorbeeld knaagdieren hebben veroorzaakt, ik was vroeger namelijk timmerman.”

Nazorg

Hendriksen Plaagdierbeheersing werkt vanuit thuisbasis Vroomshoop. Men staat klaar voor particulieren, bedrijven en diverse instellingen. Rick Hendriksen zegt tot besluit: “Steeds meer klanten weten ons te vinden. Voor een eenmalige klus, maar zeker ook op basis van een abonnement. Samen komen we tot een zo goed mogelijke oplossing op het gebied van bestrijding of preventie. Wij doen ons werk met zorg, goed en betaalbaar. Voor de meeste plaagdieren geldt dat voorkomen makkelijker is dan genezen. Daarom geeft Hendriksen Plaagdierbeheersing u na het bestrijden van het ongedierte graag advies over hoe ervoor kunt zorgen dat het ongedierte ook echt wegblijft. Preventieve maatregelen kunnen immers veel schade door ongedierte voorkomen.”

Contact

Neem contact op Hendriksen Plaagdierbeheersing via de eerdergenoemde socials of mail naar: info@hendriksenplaagdierbeheersing.nl of bel met: 06 – 81 34 35 82.