Afbeelding

Juwelier Hofman Den Ham stopt

Zakelijk

DEN HAM – Op 1 juli 2000 opende Gerdien Hofman de deuren van Juwelier Hofman aan de Brinkstraat 13a in Den Ham. Ze was toen al lange tijd werkzaam geweest bij Juwelier Oudelaar in Nijverdal. Daar leerde ze alle ins en outs. En binnenkort op 1 juli 2023 stopt Gerdien Hofman, na precies 23 jaar, met Juwelier Hofman in Den Ham. Ze zegt: “Het is mooi geweest, ik ga met pensioen.”

Verder zegt Gerdien Hofman: “Ik heb al die jaren met heel veel plezier en liefde voor het vak gewerkt, samen met alle collega’s. Door de jaren heen heb ik veel lieve en leuke klanten mogen ontmoeten. Velen van hen zijn ons trouw gebleven, waar voor we natuurlijk erg dankbaar zijn. Maar ook alle korte ontmoetingen waren bijzonder.”

Het pand aan de Brinkstraat 13a is verkocht aan TravelXperts van Noël ten Thije en de voorraad van Juwelier Hofman wordt uitverkocht (zie advertentie).

“Bij deze willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen in de zaak, in al die jaren. Wellicht tot ziens op andere momenten en plekken. Ook wil ik mijn man Gert en zoons Bart en Ruud bedanken. Dankzij hen heb ik het kunnen doen, zonder die steun in al die jaren was het voor mij niet mogelijk geweest om zoveel tijd aan de zaak te kunnen besteden” zegt Gerdien Hofman tot besluit, “Een lieve groet van Gerdien Hofman.”