Nico Cleine en zijn vrouw Whitney in het nu nog lege pand van Anytime Fitness Vroomshoop.
Nico Cleine en zijn vrouw Whitney in het nu nog lege pand van Anytime Fitness Vroomshoop.

Openingsweekend Anytime Fitness Vroomshoop

Zakelijk

VROOMSHOOP – Op zaterdag 15 en zondag 16 april is het openingsweekend van Anytime Fitness aan het Amaliaplein 10 in Vroomshoop. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen komen kijken hoe de nieuwe sportschool in het voormalige pand van de Rabobank er van binnen uitziet. Tevens kunnen belangstellenden zich tijdens het openingsweekend met korting inschrijven als lid! Er kan tijdens het openingsweekend nog niet worden gesport, Dat kan voor het eerst op woensdag 19 april. Overigens zijn belangstellenden tijdens het openingsweekend ook welkom als men niet wil komen sporten, maar alleen even wil komen kijken hoe het pand er van binnen uitziet. De koffie staat klaar!

Sporten is goed!

Nico Cleine uit Wierden staat aan het roer bij Anytime Fitness in Vroomshoop. Hij zegt: “Ik heb als opleiding de CALO in Zwolle gedaan.” Nico heeft eerder in de zorg gewerkt. Hij wilt deze kwaliteiten ook meenemen in de club, juist door persoonlijk contact met zijn leden aan te gaan. Nico zegt: “Ik heb altijd met plezier in de zorg gewerkt, maar droom er al een lange tijd van ook voor mezelf te beginnen in de sportbranche, dat is mijn passie. Door een franchise-samenwerking aan te gaan met Anytime Fitness is dit nu eindelijk gelukt.” Nico staat op de foto met zijn vrouw, Whitney Cleine. Zij zal wat minder vaak in de club zijn, maar regelt vooral zaken op de achtergrond. Nico zal het meeste in de club aanwezig zijn. Verder zegt Nico: “Anytime Fitness heeft wereldwijd nu ruim 5000 vestigingen. In Nederland zijn we de 121-ste vestiging. Het gaat snel, want Anytime Fitness is pas 11 jaar geleden in Nederland begonnen en nu zijn we qua aantal al de tweede van Nederland!”

Anytime Fitness Vroomshoop

Bij Anytime Fitness Vroomshoop heb je keuze uit een ruim aanbod van verschillende diensten, krijg jij persoonlijke aandacht en worden doelen behaald. Wil jij graag aan de slag met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen? Dan past Anytime Fitness zeker bij jou! Anytime Fitness onderscheidt zich door het ruime aanbod van programma’s, de persoonlijke begeleiding en de 24/7-openingstijden die jou de vrijheid bieden te sporten wanneer het jou uitkomt.

Aanbod

Nico Cleine zegt: “Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wilt. 24/7 en 365 dagen per jaar, je kunt naar binnen met een zogenaamde ‘tag’. Bij Anytime Fitness is sporten gezellig en voor alle leeftijden. Kom je alleen of met een vriend of vriendin? Bij ons sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen. Op alle gebieden is de veiligheid van onze sporters straks gewaarborgd. Verder begeleiden en helpen we iedereen om zijn of haar doelen te behalen. Op piektijden zijn we er; dat is van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur. Onze handige app en ons uitgebreide en persoonlijke begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport. Vanzelfsprekend is onze club schoon en hygiënisch en voorzien van privé douches én privé kleedkamers.” 

“De drie kernwaarden van Anytime Fitness zijn plezier, persoonlijk en gemak, bovendien onderscheiden we ons door onze events, zoals een valentijnswork-out, een paaswork-out of zomeracties. Hierdoor is er binding met onze leden en dat vinden we erg belangrijk” zegt Nico Cleine tot besluit.

Contact

Anytime Fitness Vroomshoop, Amaliaplein 10 in Vroomshoop, tel: 06 – 135 190 55, email: vroomshoop@anytimefitness.nl , website: afvroomshoop.nl of kijk op Facebook of Instagram.