Afbeelding

Nieuw ontwerpstudio opent deuren en houdt interieur event

Zakelijk

ALMELO – Na jarenlang gedroomd te hebben over dit concept en hier veel tijd en energie in gestoken te hebben, is het dan eindelijk zo ver. De deuren van Studio Excellent zijn geopend en dit wordt feestelijk gevierd tijdens een interieur event.

Altijd op zoek naar groei, ook wel positieve nieuwsgierigheid genoemd, zeggen René Dekker (eigenaar) en Marije Hartman (Interior Designer), als ze terugkijken op de ontwikkeling van het nieuwe bedrijf Studio Excellent. Samen met ons enthousiaste team worden er creatieve oplossingen ontworpen voor elke ruimte in huis of bedrijfspand in elke gewenste stijl als er verbouw- of nieuwbouwplannen zijn. Hierbij kan er gedacht worden aan een moodboard, plattegrond in 2D of 3D, kleuradvies, indelingsadvies, stalen en materialenplan, meubelplan en verlichtingsplan.

De cirkel is rond, zegt René Dekker trots. Naast de bestaande bedrijven Dekker Interieur en Keukenstudio Dekker maakt Studio Excellent het totaalconcept compleet. Ofwel van advies en ontwerp tot en met realisatie en coördinatie. Dat is de kracht van Studio Excellent en dat middels één aanspreekpunt en alle facetten in eigen beheer. Dus niet alleen het ontwerp, maar ook het leveren van eventueel maatwerk interieur, meubelen, vloeren, raambekleding en/of accessoires.

De lancering wordt feestelijk gevierd tijdens een interieur event. De showroom en het atelier zijn volledig in nieuwe stijl getransformeerd en er kan op vele gebieden inspiratie en informatie opgedaan worden. U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en dit samen met ons te vieren met een hapje en een drankje.

Interieur event

Vrijdag 7 april van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 8 april van 10.00 tot 17.00 uur

Maandag 10 april (2e Paasdag) van 12.00 tot 17.00 uur

Voor meer informatie over het interieur event verwijzen wij u naar de website www.studio-excellent.nl. Adres: Bedrijvenpark Twente 167, 7602 KE Almelo.

Afbeelding