Afbeelding

Uw Slager Bennie Ekkel 10 jaar!

Zakelijk

DEN HAM - De gehele maand februari staat bij Uw Slager Bennie Ekkel in het teken van zijn 10-jarig jubileum.

Sinds lange tijd is er aan de Roggestraat 4a in Den Ham een slagerij gevestigd. 10 jaar geleden namen Bennie en Gea Ekkel de zaak over, en zetten dit nog steeds succesvol voort. “Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden, en speciaal voor onze klanten hebben we leuke acties opgezet”, aldus Bennie.

Bekend als specialist

Uw Slager Bennie Ekkel is een vol ambachtelijke slagerij, en de afgelopen 10 jaar hebben steeds meer klanten uit de regio de weg naar Bennie zijn slagerij weten te vinden. “We willen onze klanten graag het verhaal achter het stukje vlees kunnen vertellen. Zo komt het rundvlees van Twentse boerderijen. De runderen, Blonde d’Aquitaines, lopen en grazen het grootste gedeelte van het jaar in de weilanden rondom de boerderijen. Veel dieren verblijven in grote open stallen, op een dik bed van stro met veel frisse lucht. Ze worden gevoerd met producten van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals en heerlijk van smaak. Het varkensvlees selecteren we zelf, en is afkomstig van varkens die onder goede leefomstandigheden opgroeien bij mijn broer in Marle. Dit zorgt ervoor dat wij exact weten waar het vlees vandaan komt.”

Altijd wat bijzonders

“In de afgelopen 10 jaar hebben we enorm veel leuke BBQ partijen mogen verzorgen, veel plezier en gezelligheid ervaren in de slagerij en steeds meer nieuwe klanten mogen verwelkomen”, aldus Bennie. “We zijn nog lang niet uitgekeken en willen u bedanken voor de afgelopen 10 jaar”. Uw Slager Bennie Ekkel gaat uiteraard verder met het maken van bijzondere en lekkere producten, huisgemaakte maaltijden, en eerlijk vlees.