Afbeelding

The Performance Club

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Sinds november 2022 is The Performance Club gevestigd aan de Nijverheidsweg 29b in Vriezenveen. Eigenaar is sportschoolhouder Dick Vlaskamp uit Wierden en hij is zeer content met zijn pas geopende pand. Hij zegt hierover: “De locatie ie perfect voor wat betreft de grootte en de mogelijkheden. Ik was opzoek naar een locatie waar The Performance Club goed zou passen en deze plek in Vriezenveen is perfect!”

En Dick Vlaskamp gaat verder: “Ik heb altijd een sportschool gehad in Wierden. Van de 13 jaar dat ik daar actief was, deed ik al 12 jaar personal training. Tijdens de coronacrisis heb ik echter het besluit genomen om me volledig te gaan richten op personal training en coaching voor ondernemers en particulieren.”

Personal training

“Personal training kennen de meeste mensen ook van de normale sportschool. Je stelt een doel, en met dat doel ga je aan de slag. Hierbij gaan training en voeding uiteraard hand in hand” aldus Dick Vlaskamp.

Personal coaching

En hij gaat verder: “Bij personal coaching gaan we er dieper op in. Dan pakken we de zaken aan op het persoonlijke vlak. Wat is bijvoorbeeld het doel achter het doel. Met andere woorden; waarom wil bijvoorbeeld iemand afvallen of een gespierder lichaam? En wat houdt dat doel achter het doel voor iemand in? We analyseren de huidige situatie en maken deze specifiek. Wat moet men gaan aanpassen? En welke acties zijn daarvoor nodig? Wat moet je juist wel, en wat moet je niet meer doen? Daarbij zetten we ook de ideale situatie voor die persoon op papier.” 

Meer resultaat

“Dit alles kan confronterend en moeilijk zijn, men moet dus echt open staan voor personal coaching en naar zichzelf willen en kunnen kijken. Het zichzelf bewust worden van vaste patronen is hierbij erg belangrijk en ook het doorbreken van deze patronen. Het toepassen van dit alles is echter van wezenlijk belang, want het grote voordeel is dat je er dan veel meer resultaat mee haalt. Personal coaching kun je individueel krijgen, maar ook in een groep van 6 tot 8 personen” zegt Dick Vlaskamp.

Innovatief

In de nieuwe sportschool aan de Nijverheidsweg in Vriezenveen maakt Dick Vlaskamp gebruik van de nieuwste innovaties. Hij besluit: “Alle resultaten houden we bij. Dat doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van de InBody test. Een digitale weegschaal die een overzicht maakt van je volledige lichaamssamenstelling. De InBody test toont niet alleen het totale lichaamswater, vet, eiwitten en mineralen, maar geeft ook inzage in lichaamsvetpercentage, spiermassa en spierverdeling. Componenten die wezenlijk zijn voor een goed begrip van het lichaam.” 

Contact

The Performance Club, Nijverheidsweg 29b, 7671 DA in Vriezenveen. Tel: 06 48 49 20 53. Email: info@theperformanceclub.nl , website: theperformanceclub.nl