Afbeelding

Heropening: DA + MOOI Hemmer Vroomshoop

Zakelijk

VROOMSHOOP – Op 10 november was het zover. De Heropening van DA + MOOI Hemmer aan het Julianaplein 7 in Vroomshoop. De winkel werd compleet opgefrist en heeft een heel MOOI-gedeelte toegevoegd. Ook het DA-assortiment is uitgebreid en vernieuwd en sluit zo nog beter aan bij jouw behoeften. De gediplomeerde schoonheidsspecialisten en drogisten van DA + MOOI Hemmer geven je graag persoonlijk en vakkundig advies en helpen je als vanouds met een oplossing die echt bij je past. 

Redenen genoeg dus om de vernieuwde winkel te bezoeken. ‘Hemmer’ dat al 55 jaar in Vroomshoop is gevestigd, werd in 1967 opgericht aan de Hoofdstraat in het kanaaldorp. Sinds 1995 is DA Drogisterij Hemmer te vinden aan het Julianaplein in Vroomshoop.

Bas Hemmer zegt: “Op 10 november hebben wij onze winkel in Vroomshoop opnieuw geopend. Vanaf heden zijn wij een drogisterij en parfumerie, waar iedereen terecht kan voor de beste producten en luxe merken. Wij zijn jouw persoonlijke feel-good winkel en staan voor deskundigheid, gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? Wij helpen je graag verder en laten je kennis maken met een wereld van luxe merken, zoals; Rituals, Clarins, Clinique, Lancôme, Hugo Boss, Gucci en nog veel meer.”

En hij gaat verder: “De drogisterij-afdeling is uitgebreid met extra meters gezondheidsproducten van de merken: New Care, Golden Naturals en Lucovitaal. De parfumerie heeft de nieuwe merken toegevoegd: Rituals, Clarins en Collistar. Vooral Rituals is exclusief in Twenterand! Tussen Hardenberg en Almelo zijn wij het enige verkooppunt.”

Zien we je snel? 

DA + MOOI Hemmer

Julianaplein 7

Vroomshoop