Afbeelding

Bij Souverijn

Zakelijk

VRIEZENVEEN - Op 14 mei jl. hebben wij onze bak- en cadeauwinkel Bij Souverijn geopend aan het Westeinde in Vriezenveen. Vanaf het begin is iedereen die hier binnenkomt enthousiast. De cakemixen van de Bakzolder vinden gretig aftrek en mensen zijn verrast door ons ruime aanbod. Gemak staat bij ons voorop, veel thuisbakkers willen graag zelf wat bakken, maar zijn bang dat iets mislukt, met deze mixen lukt het vrijwel altijd!

“Een keer wat anders dan anders!” Dat horen we vaak, als mensen hier een cadeaupakketje komen kopen. We hebben niet alleen bakproducten, maar ook chocola, jam, thee en sap om een leuk pakket te maken.

Binnenkort gaan we beginnen met het geven van workshops in de winkel, hou onze socials en de website in de gaten!

Verder zijn wij bezig met het ontwikkelen van een aantal complete bakpakketten. In zo’n pakket zit alles wat je nodig hebt om een lekker baksel te maken. Hierbij moet je denken aan een tiramisutaart, een sneeuwster of een speculaastaartje, lekker makkelijk en alles in 1 tasje!

Nu het herfst/winterseizoen langzamerhand weer aanbreekt, hebben mensen veel meer zin om iets te gaan bakken, dat kunnen we goed merken in de winkel! Meestal is het gezellig druk, vandaar dat we vanaf 30 november ook op woensdag geopend zijn.

Komt gerust een kijkje nemen in de winkel. Onze openingstijden zijn donderdag van 09:30 uur tot en met 20:00 uur en vrijdag en zaterdag van 09:30 uur tot en met 17:00 uur.

Tot ziens Bij Souverijn!