Afbeelding

Ondernemersavond SNS in Vriezenveen

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Op dinsdag 1 november organiseert SNS Vriezenveen een ondernemersavond. Elke ondernemer is welkom. Het thema van de avond is: ‘Groeien’. Twee interessante sprekers zullen dieper op het thema ingaan. Zo vertelt Tom Hallink over ‘Groeien door pijn’. Hij zegt hierover: “Mijn ervaringen tijdens Kamp van Koningsbrugge hebben mij geholpen om ook als ondernemer te groeien!” En Danie van Styn komt spreken over: “Groeien door social media”. Ze zegt: “Zo leer jij hoe je jouw Facebook-bedrijfspagina en/of Instagram-account kunt optimaliseren.

Ondernemer praat met ondernemer

Hij gaat verder: “Kleine ondernemers bestaan niet vinden wij. We vinden het enorm belangrijk om met alle ondernemers om tafel te gaan. Zelf ben ik franchisenemer en ik ken de problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Dus heb je vragen of wil je sparren? Kom dan vooral naar onze winkel. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9 uur tot 13 uur. Buiten kantooruren op afspraak. We luisteren graag naar jouw plannen.”

Groeien

Gerard Zomer kijkt enorm uit naar de ondernemersavond. Hij zegt: “Het gaat een leuke avond worden. We hopen veel enthousiaste ondernemers te mogen ontvangen. En we willen in de toekomst vaker zo’n avond organiseren. We willen zelf groeien op de kleinzakelijke markt én we willen ondernemers helpen groeien. Tijdens de avond is er bovendien volop ruimte om vragen te stellen.”

Inspirerende sprekers

Instapage-expert, Facebookmarketeer en socialmediacoach Danie van Styn, eigenaresse van Projec-D, is gespecialiseerd in creatieve en commerciële Facebook- en Instagrammarketing. Danie: “Het is mijn missie om ondernemers een positieve mindset te geven op het gebied van social media. Tijdens de ondernemersavond geeft ze inzicht in de belangrijkste facetten van een succesvolle socialmediastrategie. En Danie biedt nóg iets leuks voor de deelnemers van deze avond: “Benieuwd hoe jij jouw Facebook-bedrijfspagina en/of Instagram-account kunt optimaliseren? Speciaal voor de ondernemersavond geef ik een quickscan ter waarde van € 150 cadeau aan één van de deelnemers.”

Je kunt Tom Hallink onder andere kennen van zijn deelname aan het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Tijdens de ondernemersavond vertelt Tom over zijn ervaringen tijdens het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. En hoe deze hem hebben geholpen om als ondernemer te groeien. Tom: “Ik laat jou zien hoe jij ook kunt groeien door pijn.”

Aanmelden?

Meld je voor 26 oktober gratis aan via: www.sns.nl/zakelijk-vriezenveen. Wees snel, want er is maar beperkt plek. Als je wilt, mag je ook iemand meenemen. Geef in ‘t aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je komt. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Gerard.zomer@sns.nl.

Praktische informatie

Het adres van SNS Vriezenveen is Westeinde 20A in Vriezenveen. De avond begint om 19.30 uur [inloop vanaf 19 uur] en de toegang is gratis. Aansluitend is er een netwerkborrel, die om ongeveer 21 uur zal beginnen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding