Afbeelding

Fish & Chips XL opent haar deuren in Vriezenveen

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Op dinsdag 18 oktober om 9.30 uur opent Fish & Chips XL haar deuren aan het Westeinde 268 in Vriezenveen. Vader en zoon René en Desny Sein zien uit naar de feestelijke opening: “Het gaat een feestelijke opening worden met ballonnen en natuurlijk veel lekkers! Zo kunnen belangstellenden tijdens de opening gratis proeven van Gamba’s van de grill. Bovendien is er voor de eerste 100 klanten die boven de 15 euro besteden een gratis gerookte makreel”

Restaurant / take away

De nieuwe winkel Fish & Chips XL wordt geopend op de plek van voormalig visspeciaalzaak Fantastico aan het Westeinde 268 in Vriezenveen. René Sein zegt: “Wij zijn een Fish & Chips restaurant / take away met meer dan 40 jaar ervaring in ambachtelijke visspecialiteiten! Voor wat betreft het pand hebben we wat meer licht in de zaak gebracht en het een nieuwe en frisse uitstraling gegeven. Men kan straks bij ons ook lekker even zitten en met mes en vork eten van een fatsoenlijk bord, met daarbij een drankje. In de zaak hebben we 50 zitplaatsen en buiten nog eens 28 zitplaatsen.”

Vers en kwaliteit

Op het gebied van vis is er veel verkrijgbaar bij Fish & Chips XL. Alles met gebakken aardappelen of patat en eigengemaakte salades en eigengemaakte saus. René Sein zegt hierover: “Ons aanbod is veelzijdig, dus mensen moeten echt een kijkje bij ons komen nemen. Belangrijk om te weten is echter dat we louter verse producten hebben en dat we altijd kiezen voor goede kwaliteit!” En zoon Desny vult aan: “Met het oog op de aanstaande kerstdagen is het ook handig om te weten dat men visschotels, saladeschotels en gourmetschotels bij ons kan bestellen.”

Ervaring

Vader en zoon René en Desny zijn hebben jarenlange ervaring in de visbranche. Zo werkt René al 45 in de visbranche in Duitsland, waarvan de laatste 30 jaar voor zichzelf. Vier jaar geleden begon hij in Emsdetten. Ook daar is de Fish & Chips XL onlangs helemaal vernieuwd. René Sein zegt: “Dit is onze eerste stap in Nederland. Het is de bedoeling om het concept op termijn in Nederland uit te breiden naar 10 zaken. We zien dat met vertrouwen tegemoet, want onze zaak in Duitsland loopt erg goed en we verwachten ook dat het in Vriezenveen een succes wordt.”

Contact

Fish & Chips XL is vanaf dinsdag 18 oktober geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Vooraf telefonisch bestellen kan via: 0546 – 78 62 42. Kijk ook eens op de website: fishandchipsxl.nl of kijk op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding