Afbeelding

Heerlijk wonen in Vroomshoop

Zakelijk

VROOMSHOOP - “Droom jij van een woning die meteen voelt als thuis? Een plek waar je iedere dag geniet van je welverdiende rust, maar toch met alle gemakken bij de hand? Dan stellen we je graag voor aan plan De Linderbeek in het pittoreske dorp Vroomshoop. Een plek die gelijk je hart verovert. De verkoop van De Linderbeek fase 2 is gestart” aldus Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening.

Project Linderbeek tweede Fase Vroomshoop-Oost

Het hele project Linderbeek bestaat totaal uit 38 woningen. De eerste fase bestaat uit 23 woningen die allemaal zijn verkocht en inmiddels in aanbouw zijn. De tweede fase bestaat uit 15 woningen. Drie verschillende woningtypen,; tussenwoning, hoekwoning, twee onder een-kap-woning. De bedoeling is dat de tweede fase begin 2023 wordt opgestart en eind 2023 wordt opgeleverd. De drie woningtypen kennen ieder hun eigen unieke elementen. Van een ruime eigen garage, of berging tot een royale hobbyzolder. Plan de Linderbeek dankt haar naam aan de gelijknamige beek, die langs de nieuwbouwwijk Vroomshoop-Oost loopt. De Linderbeek begint in Vroomshoop en mond uit ter hoogte van het dorp Den Ham. Vroomshoop-Oost is een levendige wijk met voor elk wat wils. Zowel starters, als jonge gezinnen als ook ouderen voelen zich er thuis.

Contact

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening in Vroomshoop. Zie voor meer details: www.delinderbeek.nl Hier is alle informatie te vinden over dit unieke project!

Afbeelding