Afbeelding

Expositie d’Oale Skoele Vroomshoop groot succes

Uitgaan en cultuur

VROOMSHOOP - Afgelopen weekend 23 en 24 maart werd er in d’Oale Skoele in Vroomshoop door diverse fotografen en beeldend kunstenaars een expositie georganiseerd met een bonte verzameling van kunst. In de verschillende lokalen was het werk te zien van Andre Bourgonje, Robin van den Berg, Vincent den Hartog, Marjolein Lukas, Tamara Harsevoort, Ingrid Roelofsen en Jan Deuzeman, die allen in hun eigen vakgebied hun werk toonden.

Speciaal plekje was er in de gang ingericht voor de sculpturen van Ton Kruiskamp, een combinatie van beeldhouwwerk en smeedwerk. Op vrijdag werd de hele expositie opgebouwd en werd er uitgekeken naar de dagen die gingen komen, met vraag zou het wel lopen. Beide dagen ging om 11.00 uur  de deur open en werd de expositie druk bezocht door diverse geïnteresseerden uit Twenterand en verre omgeving, wat een overweldigende opkomst.

De expositie werd heel enthousiast ontvangen en werd geroemd om de diversiteit van de getoonde kunst waaronder diverse takken van fotografie, schilderkunst, poëzie, en sculpturen. En menigeen wist niet dat er in Twenterand zoveel diverse kunstenaars te vinden waren. Na twee inspirerende en intensieve dagen werd zondagmiddag terug gekeken op een zeer geslaagd weekend en we zien u graag terug bij de volgende editie eind van 2024 waarvoor u weer van harte welkom bent en waar dan, vanwege het succes van deze editie, nog meer divers werk getoond zal worden.