Afbeelding

Beegees Forever opent Zomerfeest - De Pollen West Geesteren 2024

Uitgaan en cultuur

DE POLLEN - Het bestuur van de Zomerfeesten is in z’n nopjes. Voor de opening van het Zomerfeest welke gehouden wordt op 29, 30 en 31 augustus 2024 hebben zij de eerste grote band bekend gemaakt. The Beegees Forever Premium Tribute band.

Momenteel is deze band elke week op zaterdagavond om 20.00 uur te zien tijdens het programma “Battle of the Bands” op SBS6. De 4 bands die in de finale komen zullen een optreden mogen geven in de Ziggo Dome. Met nog drie afleveringen te gaan lijken ze de goede kant op te gaan gezien het enthousiasme van de jury en op sociale media kanalen.

De donderdagavond is voor de Zomerfeesten voor de derde keer op rij het startschot van de Zomerfeesten. Eerdere jaren hebben de Tribute to the Cats band en Dana Winner het festijn mogen starten. De donderdagavond is vooral gericht op een iets ouder publiek. “We hopen dat we elke doelgroep mogen ontvangen en vinden het vooral super gaaf om mensen te zien die je normaal gesproken niet zo vaak in een feesttent ziet. Daar doen we het graag voor.” 

Nieuwe tent

De feesttent wordt dit jaar ook volledig vernieuwd. De tent welke al 20 jaar een vetrouwd gezicht gaf aan de Vinckenweg/Greftenweg in West-Geesteren wordt ingeruild voor een ware festivaltent. Het aangezicht zal prachtig zijn. Volgens de bouwers van het Zomerfeest was het eens tijd om het terrein de uitstraling te geven welke het verdiend. De avond begint om 20.00 uur en is om 00.00 uur afgelopen. Early bird tickets (15 euro) zijn te koop op de www.zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl, zolang de voorraad strekt, daarna geldt het reguliere tarief. Het verdere programma wordt binnenkort bekendgemaakt via de sociale media kanalen.