Afbeelding

Feestweek Vroomshoop succesvol van start

Uitgaan en cultuur

VROOMSHOOP – De feestweek in Vroomshoop is afgelopen weekend groots afgetrapt met een uitverkochte Hollandse Avond en een zeer drukbezochte Beer & Grill Festival op de zondag. Deze week wordt het feestprogramma hervat met de kermis die van woensdag tot en met zondag geopend is, de ladiesnight op de woensdagavond, de seniorenmiddag op de donderdag, de familiebingo op donderdagavond en twee afsluitende muziekavonden op vrijdag en zaterdag.

“Wij hadden ons echt geen beter begin van de feestweek kunnen wensen’, zeggen Jan Brunink en Jan Veltink namens de Feestweek Vroomshoop. “Het Beer & Grill Festival was opnieuw een schot in de roos, waarbij het prachtige zomerweer natuurlijk extra mee hielp. Nu maken we ons op voor het tweede deel van het programma, want we zijn nog lang niet klaar!”

Op de vrijdagavond komt DJ Charly Lownoise naar de feesttent, samen met DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert. Tickets zijn online te bestellen voor €7,50, aan de tent: €10. Er is op vrijdagavond om 22.00 uur ook een vuurwerkshow. De feestweek wordt op zaterdagavond afgesloten met optredens van Vieze Jack, De Dikdakkers en de liveband Perfect Showband. Voor deze avond zijn online tickets te bestellen voor €15, aan de tent: €17,50. Meer info en ticketverkoop: www.feestweekvroomshoop.nl.