Afbeelding

Charly Lownoise, Vieze Jack en Dikdakkers naar Feestweek Vroomshoop 2023

Uitgaan en cultuur

VROOMSHOOP – Charly Lownoise is één van de hoofdartiesten die dit jaar komt optreden op de feestweek in Vroomshoop. Hij is in Nederland één van de grootste 90’s iconen en werkte vaak samen met Mental Theo. Ze waren succesvol met grote hits als Hardcore Feelings, Stars, Wonderful Days, Your Smile en Fantasy World. De feestweek in Vroomshoop is dit jaar van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 september.

Deze week maakte de organisatie van de feestweek in Vroomshoop zes nieuwe namen bekend die aan de line-up zijn toegevoegd. Naast Charly Lownoise zijn dat Vieze Jack, Dikdakkers, Perfect Showband, DJ Geert en DJ Jan-Willem Drees. Eerder werd al bekend dat Wolter Kroes, Ronnie Ruysdael (ex-leader De Sjonnies) en Orlando Uitenwerf naar Vroomshoop komen.

Vieze Jack werd dit jaar uitgeroepen tot populairste partyact van Nederland. Zijn hit Captain Jack is meer dan 5 miljoen keer bekeken en zijn feestplaat De Hut Verbouwen stond op nummer 1 in de iTunes hitlijst. De Dikdakkers zijn onder meer bekend van hun nummers Cowboys & Indianen (bijna 10 miljoen keer bekeken op YouTube) en Het Vliegerlied. Vieze Jack en de Dikdakkers komen samen met Perfect Showband op zaterdag 9 september optreden. Een dag eerder komen Charly Lownoise, DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert in actie. De feestweek wordt op zaterdag 2 september afgetrapt met een Hollandse Avond met Wolter Kroes, Ronnie Ruysdael, Orlando Uitenwerf en DJ Geert. 

De kaartverkoop voor alle muziekavonden is dit weekend gestart. Kaarten voor de Hollandse Avond op zaterdag 2 september zijn te koop voor €17,50, voor vrijdag 8 september kost een kaartje €7,50 en voor de laatste muziekavond op zaterdag 10 september kost een kaartje €15 via: www.feestweekvroomshoop.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding