Afbeelding

Turffeest 2023 groot succes!

Uitgaan en cultuur

WESTERHAAR - Van 11 tot en met 13 mei vond het jaarlijkse Turffeest plaats in Westerhaar. Dit geliefde evenement, georganiseerd door stichting Jamie Events, was een groot succes en bood een scala aan activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Het Turffeest bracht de inwoners van Westerhaar en omliggende dorpen samen voor drie dagen vol plezier, muziek en gezelligheid.

De aftrap van het Turffeest vond plaats op 11 mei met een inspirerende spreker, Bas Nijhuis. De bekende scheidsrechter deelde zijn ervaringen en inzichten, wat zorgde voor een boeiende en leerzame avond voor alle aanwezigen. Daarnaast kon er op deze dag ook volop genoten worden van het populaire bierpul sjoelen, waarbij deelnemers hun beste sjoelvaardigheden konden tonen.

Op 12 mei werd de Gooische Bingo gepresenteerd door niemand minder dan Johnnie Valentino. Deze dynamische presentator zorgde voor een onvergetelijke avond vol spanning en sensatie, terwijl de deelnemers in afwachting waren van fantastische prijzen. De Gooische Bingo bracht een opwindende sfeer en talloze vreugdevolle momenten met zich mee.

Het hoogtepunt van het Turffeest was de feestavond op 13 mei, waar een indrukwekkende line-up van artiesten het podium betrad. Het feest werd geopend door niemand minder dan Marco Schuitemaker, die het publiek vermaakte met zijn charismatische optreden. Vervolgens zorgden De Suskes voor een ongekend energieke show, gevolgd door Martin Dams die het publiek betoverde met zijn kenmerkende stemgeluid. terwijl Jannes zijn grootste hits ten gehore bracht, Mooi Wark bracht de feestvreugde naar een hoogtepunt met hun onvervalste rock-‘n-roll.

“Het Turffeest van dit jaar was werkelijk fantastisch en absoluut voor herhaling vatbaar,” verklaarde Linda de Vries, een enthousiaste bezoeker van het evenement. “De variatie aan activiteiten en het hoogwaardige entertainment maakten het een onvergetelijke ervaring voor iedereen.”

Het succes van het Turffeest 2023 was te danken aan de inzet van vele vrijwilligers, de steun van lokale sponsors en de betrokkenheid van het dorp. Het evenement versterkte niet alleen de lokale samenhang, maar bracht ook een positieve economische en sociale impact met zich mee.

De organisatoren kijken nu al uit naar de volgende editie van het Turffeest en beloven wederom een unieke ervaring te bieden. De datum van het volgende Turffeest zal binnenkort worden aangekondigd.

LET OP: Moet erbij: Foto’s: WesterhaarDigitaal.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding