Afbeelding

Palmpasenoptocht en Koningsdag in Vroomshoop

Uitgaan en cultuur

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op vrijdag 31 maart de Palmpasenoptocht in Vroomshoop. Alle kinderen en ouders zijn welkom om vanaf 19.00 uur mee te lopen vanaf activiteitencentrum Het Punt. Er lopen paashazen mee, net als de malletband en majorettes van Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop. Ook maakt Oranjevereniging Vroomshoop bekend dat de inschrijving voor de vrijmarkt op Koningsdag geopend is.

De Palmpasenoptocht in Vroomshoop begint en eindigt bij Het Punt. De start is om 19.00 uur. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom om mee te lopen. Daarbij moeten ze wel zelf zorgen voor een ‘haantje op een stokkie’. Na afloop krijgen alle kinderen een lekkere attentie mee naar huis. De route van de Palmpasenoptocht gaat vanaf Het Punt via de Burgemeester Koetjestraat, Julianastraat, De Nijverheid, Aan het Spoor, Stationslaan, Prinsenkamp, Stationslaan, De Nijverheid, Julianastraat, Burgemeester Koetjestraat en eindigt weer bij Het Punt. 

Inschrijving vrijmarkt geopend

De inschrijving voor de vrijmarkt op Koningsdag in Vroomshoop is geopend. Er kan gekozen worden voor een grondplek of een kant-en-klare marktkraam. Net als vorig jaar wordt vrijmarkt verdeeld over het Oranjeplein en het plein voor activiteitencentrum Het Punt. Naast de vrijmarkt zijn er kinderspellen, springkussens, horeca en muziek. Koningsdag is dit jaar op donderdag 27 april. De vrijmarkt en alle andere activiteiten zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Een grondplek is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis, niet-leden betalen €5 per grondplek. Een kraam is te huur voor €40. Inschrijven kan via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

Afbeelding