Voorzitter Marinus Vos overhandigd Jan Euverman zijn present.
Voorzitter Marinus Vos overhandigd Jan Euverman zijn present.

Jaarlijkse ledenvergadering Christelijk Mannenkoor Westerhaar

Uitgaan en cultuur

WESTERHAAR - Op 14 februari hield het Christelijk Mannenkoor Westerhaar haar jaarlijkse ledenvergadering. De voorzitter was verheugd met een goede opkomst! Verder werden actuele zaken besproken over de toekomst van het koor.

Na de pauze werd Jan Euverman gehuldigd omdat hij 50 jaar lid is van het mannenkoor. Harm Kerkdijk werd gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum. De voorzitter bedankte de heren voor jaren trouw lidmaatschap en overhandigde een presentje met oorkonde en een bos bloemen voor de partners.

Ook werd er afscheid genomen allereerst van de dirigent Fred van Dijk uit Dedemsvaart. Hij heeft 30 jaar als dirigent voor het koor mogen staan. Dit zijn heel wat jaren, de voorzitter bedankte hem voor de jaren die hij op een goede professionele wijze heeft gedirigeerd. De voorzitter overhandigde hem een beeldje met oorkonde en een bos bloemen voor zijn partner. Fred van Dijk wordt opgevolgd door Henny Hoedeman uit Vriezenveen.

Na ruim 27 jaar voorzitter te zijn geweest van het mannenkoor vindt Marinus Vos het genoeg en leg hij zijn bestuurlijke zaken neer, hij werd toegesproken met lovende dankwoorden door zijn opvolger Marinus Wessels. De nieuwe voorzitter overhandigde de oud voorzitter een dinerbon voor twee personen een presentje met oorkonde en een bos bloemen voor zijn partner.

Al met al een drukke vergadering met als conclusie met vertrouwen de toekomst te gemoed. Dit het liefst met meer leden. Men besluit: “Lijkt het je wat om mee te zingen we repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur het de gereformeerde kerk “de Bron” aan de Wollegrasstaat in Westerhaar.”

Fred van Dijk oud dirigent.
Marinus Wessels (l) bedankt oud voorzitter Marinus Vos (r).