Afbeelding

Splinter Chabot op 23 maart in Kulturhus De Klaampe Westerhaar

Uitgaan en cultuur

WESTERHAAR - Boekenweek 2023 - Splinter Chabot op 23 maart in Kulturhus De Klaampe Westerhaar. Op 11 maart begint de Boekenweek. Het onderwerp van dit jaar is ‘Ik ben alles’. Het gaat om het zoeken naar wie je zelf bent. Of naar wie je zelf wilt zijn. Het is een bijzonder en actueel thema.

Een avond met Splinter Chabot sluit mooi op dit thema aan. Deze auteur heeft een aantal boeken geschreven, waarvan ‘Confettiregen’ de bekendste is. In 2022 is het boek ‘Als de Hemel genoeg ruimte heeft’ uitgekomen. In zijn boeken beschrijft hij uitgebreid over de zoektocht naar identiteit.

Verder is hij bekend van tv-programma’s, zoals ‘Wie is de mol?’ en ‘SPLNTR!’. Sinds januari 2023 presenteert hij ‘Ondertussen aan de Hofvijver’. Splinter is iemand met een interessant eigen verhaal. Hij wordt deze avond geïnterviewd door Marjon Kok. Zij is journaliste bij Tubantia. In de pauze zal hij boeken signeren en kunnen zijn boeken worden gekocht. 

Je bent van harte welkom vanaf 19.45 uur. Het interview begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het adres van De Klaampe is Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar. Kaarten voor deze avond kosten € 10,- per stuk. U kunt deze bestellen via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheektwenterand.nl.