Afbeelding

Scoor nu voor flinke korting op een zomer lang onbeperkt zwemplezier!

Sport en vrije tijd

TWENTERAND - Zwemliefhebbers opgelet! Vind je het prachtig om van de familieglijbaan in het buiten- of binnenbad te plonzen? Ben je iemand die het liefst zo veel mogelijk baantjes trekt, om de eigen conditie op peil te houden? Of geniet je het meest van ontspannen in het warme, recreatieve bad? Dan heb je nu de kans om deze zomer, vier maanden lang, tegen een fiks gereduceerd tarief te zwemmen in het gloednieuwe zwembad De Stamper in Vriezenveen of in de baden van Aquapark de Zandstuve in Vroomshoop. Koop voor minimaal vijftig euro in een van de deelnemende supermarkten en ontvang een voucher, zolang de voorraad strekt!

De twee zwembaden bieden deze mogelijkheid in samenwerking met de gemeente Twenterand en de deelnemende supermarkten in de verschillende kernen. Zo kunnen inwoners op een hele laagdrempelige manier gebruik maken van de twee mooie accommodaties die Twenterand rijk is. Mede dankzij deze prachtige kortingsactie ligt de gezonde zwemsport voor iedereen binnen handbereik.

Doe je de komende weken boodschappen bij Jumbo Veld of Plus in Vroomshoop, Jumbo Veltkamp, Plus of Mulder in Vriezenveen of Jumbo Veld in Westerhaar? Dan krijg je bij besteding van minimaal vijftig euro een voucher cadeau. Deze biedt respectievelijk 14,70 euro korting op een 4-maandabonnement voor 65+ of kinderen en maar liefst 22,00 euro korting op een 4- maandabonnement voor volwassenen! Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om deze zomer heerlijk in het water te zijn!

Om tijd te besparen kan vooraf, met het verkregen voucher, alvast een account worden aangemaakt op de website van zwembad De Stamper. Zelf niet zo handig in de digitale wereld? Dan is het abonnement en de benodigde polsband gewoon bij de kassa van het zwembad te koop. Er zijn wel enkele voorwaarden. Het verzilveren van de voucher kan in de periode van 28 april tot en met 30 augustus 2024. Ook is deze alleen geldig voor een 4-maandabonnement voor volwassenen, kinderen of 65+, dat alleen te gebruiken is voor recreatief zwemmen of banen zwemmen en niet voor doelgroepen. Er mag maximaal e´e´n voucher per persoon worden ingediend.

Meer informatie? Kijk op www.zwembaddestamper.nl/actie of bel naar: 0546 – 840 640.