Afbeelding

TOP wint dik van Ons Clubje

Sport en vrije tijd

VROOMSHOOP - De wedstrijd werd om 16.20 uur ingefloten door scheidsrechter Vermeulen. Het begin van de wedstrijd ging aardig gelijk op. TOP had nog niet de focus die het wilde hebben. Beide ploegen scoorden om en om tot 5-5. Vanaf dat punt wist TOP op voorsprong te komen. Er werden goede aanvallen uitgespeeld, waardoor de toppers de rust in gingen met een 11-5 voorsprong. 

Voor de tweede helft kregen de toppers de taak om de voorsprong verder uit te breiden. Toch was het weer Ons Clubje dat het eerste doelpunt na rust scoorde. TOP had hier gelijk weer een antwoord op, 12-6. De toppers gingen door waar ze in de eerste helft ook mee bezig waren, doelpunten maken. Hierdoor werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Met nog 10 minuten te spelen, mochten Jesse en Maura ook nog even het veld betreden. Ons Clubje wist nog wel vijfmaal te scoren, maar dit was niet voldoende. Eindstand 21-11.

Doordat TOP de kansen wel af wist te maken, werden de punten in Vroomshoop gehouden. Ondanks dat de focus miste aan het begin van de wedstrijd, heeft de ploeg van Ad Zomer zich goed weten te herpakken. Volgende week speelt TOP wederom een uitwedstrijd. Er wordt gespeeld in Doesburg tegen Rivalen. Aanvangstijd is 15.15 uur.