Op de foto staan Maureen Hoekstra, Renate de Groot, Alice Faber, Bettine Slotman en Heidi Dogger.
Op de foto staan Maureen Hoekstra, Renate de Groot, Alice Faber, Bettine Slotman en Heidi Dogger.

Tennisvereniging De Bosbaan huldigt vier kampioensteams

Sport en vrije tijd

VROOMSHOOP – Tennisvereniging De Bosbaan mocht maar liefst vier teams huldigen naar aanleiding van hun kampioenstitel die ze behaalden tijdens de KNLTB najaarscompetie. De huldiging vond plaats op het sportpark van De Bosbaan. 

De dames Maureen Hoekstra, Renate de Groot, Alice Faber, Bettine Slotman en Heidi Dogger werden kampioen in de categorie damesdubbel 17+ 2e klasse. In de categorie damesdubbel 17+ 4e klasse wisten Daniëlle Haandrikman, Kaylin van Veen, Elise Hankamp, Jeanet Zweers, Leoni Schuurhuis, Marlous Hankamp en Marlies Witzand voor het tweede jaar op rij de kampioenstitel in de wacht te slepen. Van de senioren werden ook het gemengde team van Mariken ten Brink, Carmen Kelder, Iris Valk, Rick Veurink, Jesse Mulder en Thijs Jansen eerste in de categorie gemengd 17+ 3e klasse.  

Uiteraard viel ook een aantal junioren in de prijzen. Zo wonnen Jasper Stolwijk, Teun Kunst, Teun Hekman, Gijs Faber en Babette van Nederpelt in de categorie junioren 11 t/m 14 1e klasse. Het bestuur feliciteert de vier teams met deze geweldige prestaties.  

In totaal namen zeventien teams in diverse categorieën van tennisvereniging De Bosbaan deel aan de najaarscompetitie. De vereniging maakt zich op voor de voorjaarscompetitie die vanaf maart weer gaat plaatsvinden.