Afbeelding

Koppelman Uw Hypotheekman

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Afgelopen maandag, 3 april, was de officiële opening van hypotheekshop Koppelman Uw Hypotheekman aan het Westeinde 386 in de voormalige kapsalon van Jan Schipper in Vriezenveen. Rutger Koppelman is hier begonnen met zijn eigen zaak en hij staat te popelen om mensen persoonlijk te ontvangen.

Ruime ervaring

Rutger Koppelman zegt: “Na 12,5 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt, waarvan het grootste gedeelte als hypotheekadviseur in Twenterand, ben ik deze week gestart met een eigen hypotheekshop. Men kan bij mij terecht voor veel geldverstrekkers en kan hiermee een objectief vergelijk maken tussen de verschillende partijen. Ook kan men nog steeds bij mij terecht als men een Rabobank hypotheek heeft.”

Lage tarieven

En Rutger Koppelman gaat verder: “Graag begeleid ik mensen op een persoonlijke en betrokken manier naar een goed hypotheekadvies en dat tegen lage tarieven, welke overigens inzichtelijk op de website staan. Overigens is een eerste vrijblijvende afspraak altijd gratis! Maak dus gerust een afspraak om alles eens rustig samen door te nemen en te kijken wat er mogelijk is.”

Persoonlijk en betrokken

“Persoonlijk maatwerk, daar ga ik voor!” zegt Rutger Koppelman, en hij gaat verder: “Kom gerust eens langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Het Westeinde 386 in Vriezenveen is voor de meeste lezers van deze krant dichtbij, dus waarom zou u het niet doen. Belangstellenden willen tegenwoordig een persoon als aanspreekpunt als het om hypotheken gaat, en geen computer of belservice. En ik wil de mensen ook echt helpen, een sparringpartner zijn in de zoektocht naar de juiste hypotheek.”

Onafhankelijk advies

“Ik wil het zo goed mogelijk voor de klant regelen. Vaak is er meer mogelijk dan men denkt. Met mijn nieuwe hypotheekshop leg ik me vooral toe op hypotheken en zoals gezegd kan men voor veel geldvertrekkers bij Koppelman Uw Hypotheekman terecht. Daardoor kan ik iedereen voorzien van onafhankelijk advies, iets waar men echt wat aan heeft!” zegt Rutger Koppelman tot besluit.

Contact

Koppelman Uw Hypotheekman, heeft hart voor úw hypotheek! Kom dus gerust eens langs aan het Westeinde 386 in Vriezenveen, of bezoek de website: www.uwhypotheekman.nl. Mailen naar Rutger Koppelman kan ook via: koppelman@uwhypotheekman.nl of bel hem via: 06 1922 5723. U bent van harte welkom voor een gratis oriëntatiegesprek aan het Westeinde in Vriezenveen om samen eens vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken! 

Afbeelding
Afbeelding