Afbeelding

Nieuwe uitstraling voor Jager Financieel Advies / Regiobank Vriezenveen

Zakelijk

VRIEZENVEEN - Jager Financieel Advies / Regiobank Vriezenveen aan het Westeinde 19 in Vriezenveen ondergaat deze week een ware metamorfose. Zowel van binnen als van buiten zal het pand volledig vernieuwd worden. 

Anke Kenkhuis, Renate Hol en Gerhans Meulenbeld van Jager Financieel Advies / Regiobank Vriezenveen zijn er klaar voor. “We willen met de nieuwe uitstraling nog meer benadrukken dat de Regiobank de ‘Buurtzame’ bank is. In tegenstelling tot de grootbanken die wegtrekken uit de dorpen investeren wij juist om de bank in het dorp bereikbaar en betrokken te houden. Bovendien bestaat Jager Financieel Advies dit jaar 25 jaar en ook dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Misschien nog wel belangrijker is het feit dat we in ons gebouw enkele aanpassingen gaan doen, waardoor het voor bezoekers nog aangenamer en laagdrempeliger wordt om bij ons binnen te stappen” aldus Anke Kenkhuis.

Deze week gesloten

Om te kunnen verbouwen is Jager Financieel Advies / Regiobank Vriezenveen aan het Westeinde 19 deze week gesloten. De vestigingen in Westerhaar en Wierden blijven wel gewoon open. Gerhans Meulenbeld zegt: “Er komt onder andere een nieuwe vloer in en dan is het onmogelijk om open te blijven. Echter, volgende week zijn we weer gewoon open, al zal men hier en daar in het pand nog een beetje aan het werk zijn met de verbouwing. Op vrijdag 17 maart is onze officiële openingsdag. Dan zijn we weer helemaal in bedrijf. We hopen dat veel mensen op die vrijdag even binnen komen lopen om een kijkje te nemen. Iedereen is van harte welkom en er is koffie met iets lekkers! Dat kan die dag van 9.00 uur tot 17.00 uur.”

Meer privacy

Naast de nieuwe vloer komen er meerdere werkplekken in de bankhal. Dit zorgt voor meer privacy voor de bezoekers. Ook komt er iets meer groen in het pand. Gerhans Meulenbeld zegt: “De aanpassingen zijn allemaal om een nog betere dienstverlening mogelijk te maken, ook doordat we straks praktischer kunnen werken.” Bovendien komt er buiten een wissellijst waar organisaties en lokale ondernemers hun poster in kunnen plaatsen als ze bijvoorbeeld iets organiseren. Anke Kenkhuis zegt: “We doen dit alles omdat we als bank zowel zakelijk als particulier midden in de samenleving blijven staan!” Renate Hol besluit, “Kortom, de oude vertrouwde dienstverlening in een nieuw jasje!” 

Contact

Als mensen vragen hebben over bankzaken, verzekeringen of hypotheken dan kunnen zij mailen naar info@jagerfinancieeladvies.nl of bellen met 0546-569294. Ook kan iedereen vrij binnenlopen in het kantoor aan het Westeinde 19 in Vriezenveen. Op vrijdag 17 maart is de officiële openingsdag na de verbouwing, maar ook daarna is Jager Financieel Advies / Regiobank Vriezenveen elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Afbeelding