Afbeelding

The River House: De leukste baby- en giftshop!

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Aan de Nijverheidsweg 17 in Vriezenveen is de leukste baby- en giftshop van Twenterand te vinden: The River House. En dat vinden niet alleen de klanten uit Twenterand en omgeving, want inmiddels heeft The River House klanten uit heel Nederland. Naast de vele particuliere klanten, weten ook grote bedrijven als Boskalis, Timing en Arjo de populaire baby- en giftshop regelmatig te vinden. Dat is niet verwonderlijk want ook online is The River House via: www.theriverhouse.nl uitstekend bereikbaar!

Sticker, bedruk en borduurstudio

De sticker, bedruk en borduurstudio wordt gerund door Hester Mulder en haar dochter Kelly Mulder. Specialiteit van The River House zijn gepersonaliseerde babyspullen. Verkrijgbaar per stuk, tot hoeveel men er maar wil. En het assortiment is zeer uitgebreid. Het is zo veelomvattend dat een bezoek aan de website eigenlijk een ‘must’ is om het ruime assortiment van de [web]winkel in Vriezenveen goed in je op te kunnen nemen. Eigenlijk is alles mogelijk, want men maar wenst. En belangrijk om te weten; Voor 12.00 uur besteld, is ook dezelfde dag klaar en verzonden! Maar ophalen aan de Nijverheidsweg 17 in Vriezenveen kan natuurlijk ook.

Kraampakketten 

Een zeer gewild cadeau bij The River House zijn de kraampakketten. Hester Mulder zegt hierover: “Ook deze kan men samenstellen zoals men dat zelf wenst.” En Kelly Mulder vult aan: “Heel geschikt voor bedrijven die iets aan een personeelslid willen geven, maar ook als bijvoorbeeld het personeel van een bedrijf zelf iets zoekt voor een collega.” 

Geboortekaartje

De dames van The River House maken veel gepersonaliseerde babyspullen op basis van het geboortekaartje van het kind. Waarbij service en kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel staan. En Hester en Kelly doen alles zelf; ze hebben de beschikking over plotters, borduurmachines en printers. Daarnaast is er zelfs een oven om borden te bedrukken. Kelly zegt: “Overigens gebruiken we al deze apparaten niet alleen voor babyspullen hoor. Ook voor Valentijn, Vader- en Moederdag, Koningsdag, voor de juf [aan het eind van het schooljaar] of voor traktaties in de klas, kan men prima bij ons terecht.” En Hester besluit: “Dat afwisselende doen we graag. Het is leuk om iets te maken van een moeilijke opdracht!”

Contact

De winkel aan de Nijverheidsweg 17 in Vriezenveen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.45 uur tot 14.00 uur. Online is The River House via de website natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar, evenals via Facebook en Instagram.