Afbeelding

Ondernemersavond SNS Vriezenveen: taart, squatten en een winactie…

Zakelijk

VRIEZENVEEN - Wat hebben taart, squatten en een winactie met elkaar gemeen? Het kwam allemaal voorbij op de ondernemersavond bij SNS Vriezenveen! Op dinsdagavond 1 november ontmoetten 24 lokale ondernemers elkaar in de winkel om te netwerken, te leren en geïnspireerd te worden. Lokale sprekers deelden hun ervaring en kennis en de avond werd afgesloten met een borrel.

Warm welkom met SNS taart
Vanaf 19.00 stonden de deuren van SNS Vriezenveen wijd open en druppelden de ondernemers binnen. Gerard Zomer en zijn team groeicoaches zorgden voor een warm welkom met koffie, thee en een heerlijk SNS taartje. Na een openingswoord gaf Gerard het woord aan de twee lokale sprekers van de avond: oud Kamp van Koningsbrugge deelnemer Tom Hallink en socialmedia-expert Danie van Styn. 

Groeien door pijn: squatten met Tom Hallink
Tom nam de ondernemers mee in hoe je kunt groeien door pijn. Om dat te illustreren kreeg hij de hele zaal aan het squatten. Zijn belangrijkste inzichten? Gemiddeld zit je op zo’n 30% van je kunnen. Als het tegen zit of je hebt het zwaar, negeer dat interne stemmetje dat zegt ‘wat ben ik aan het doen?!’ en ‘ik kan dit niet!’. Je zult jezelf verbazen. Door pijn, of dat nou fysiek of mentaal is, leer je jezelf heel goed kennen. En daar heb je veel voordeel van. “Haal het beste uit jezelf. Er is niemand anders die dat voor je doet.”

Een succesvolle socialmediastrategie incl. winactie door Danie van Styn
Danie gaf inzicht in de belangrijkste facetten van een succesvolle socialmediastrategie. Ze gaf ook heel wat praktische tips & tricks. Onze belangrijkste take-away uit haar verhaal? “Mensen doen zaken met mensen.” Dus laat vooral jezelf en je team zien in plaats van te focussen op je producten en diensten. Kijk. Dat zou zo een uitspraak van SNS kunnen zijn. 

Speciaal voor de ondernemersavond heeft Danie een social media quick scan ter waarde van € 150 verloot onder 1 van de deelnemers. De trekking was een mooi startschot voor de borrel. Die was trouwens één van de grote pluspunten van de avond volgens de deelnemers: mede-ondernemers en sprekers ontmoeten en met elkaar doorpraten. 

Na deze avond is het duidelijk : voor de SNS bestaan kleine ondernemers niet!

Wat vonden de deelnemers? 

“Perfect gedaan ! Een goede invulling en niets gemist” 

“Geslaagde avond, graag in dezelfde lijn voortzetten”

 “De avond was leuk, leerzaam en interactief“