Afbeelding

Groenkoop: Uw groenleverancier bij uitstek

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Bouke en Hidde Hemmer zijn twee broers uit Geesteren die met groencentrum Groenkoop aan de Almeloseweg 69a in Vriezenveen voorheen tuincentrum Alco behoorlijk aan de weg timmeren. In het groencentrum kunnen zowel particulieren als hoveniers uitstekend terecht voor een ruim assortiment bomen, vaste planten, haag- en bosplantsoen, heesters, leibomen en graszoden.

Volop keuze

Bouke Hemmer zegt: “We hebben altijd in het groen gewerkt en hierdoor dus een jarenlange ervaring. Op ons nieuw opgerichte groencentrum Groenkoop hebben we altijd volop keuze in diverse soorten en maten beplanting. En mocht er onverhoopt iets niet van uw gading bij staan, dan kunnen wij in nauw overleg met onze leveranciers snel schakelen om u van dienst te kunnen zijn.”

Terug naar de basis

En Hidde Hemmer vult aan: “Waar andere aanbieders een steeds breder assortiment vol accessoires voeren, gaat Groenkoop juist terug naar de basis. Wij verkopen louter tuinplanten, bomen en artikelen die hiermee dírect verband houden, zoals bemesting en boompalen. Wij kopen scherp in door alles zo veel mogelijk in grote partijen rechtstreeks van kwekers te betrekken. Bij deze partijen hebben wij dan vaak een interessante aanbieding. Bovendien hebben wij eigen kwekerijen. Hierdoor zijn goede inkoopcondities gewaarborgd en wordt onnodige tussenhandel vermeden. Wij hebben geen duur pand met dito energierekening. Hierdoor is onze overhead beperkt en kunnen wij zeer concurrerende verkoopprijzen voeren. Hoveniers kunnen zich bij ons inschrijven en krijgen dan een vaste korting. Wij willen voor de klanten graag goedkoop zijn. Eigenlijk een soort discounter voor tuinplanten. In de huidige tijd is dat voor de klanten wel zo prettig

Bloembinderij

Maar ook voor snijbloemen kan men uitstekend bij Groenkoop terecht. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om een mooi boeket of bakje samen te laten stellen, of aan te schaffen. Ook kan hier een workshop bloembinderij worden gevolgd.

Kom gerust langs

Bouke Hemmer zegt tot besluit: “Particulieren en hoveniers kunnen gerust langskomen. Wij weten zeker dat wij ze goed kunnen bedienen. En wat ook belangrijk is, we blijven de komende jaren vernieuwend bezig. Dus er zal met enige regelmaat weer iets nieuws te zien zijn in ons groencentrum. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je kunt ons volgen op facebook of vinden via www.groenkoop.com.”