Afbeelding

Turffeest Westerhaar: Het event van 2023!

Uitgaan en cultuur

WESTERHAAR - 2021 was het jaar waarin Westerhaar-Vriezenveensewijk 136 jaar bestond. Tijd om een swingend en groots evenement te organiseren. Vijf ondernemers uit het dorp hebben toen de koppen bij elkaar gestoken en de stoute schoenen aangetrokken. Op die manier is Jamie Events ontstaan, deze stichting heeft het doel om jaarlijks een terugkerend event te organiseren. En ook dit jaar gaat dat gebeuren. Op 11, 12 en 13 mei 2023 wordt er weer een gigantische feesttent geplaatst op het Koningin Maximaplein.

Donderdag 11 mei zal er een ondernemersavond voor alle ondernemers van Twenterand gehouden worden. Bas Nijhuis komt spreken en er word een bierpull sjoel competitie gehouden. Welke ondernemer gaat er met de wisselbeker naar huis?

Op vrijdag 12 mei is er weer de gigantische bingo en Johnny Valentino zal weer het podium betreden om er weer een fantastische avond van te gaan maken in Gooische sferen.

Zaterdag 13 mei zullen tal van artiesten op het podium staan om de feestavond onvergetelijk te maken. Zo zijn er geboekt: de Suskes, René Karst, Mooi Wark, Marco Schuitmaker en Jannes.

Beide avonden [vrijdag en zaterdag] beginnen om 19.00 uur en eindigen om 01.00 uur. Locatie: Koningin Maximaplein Westerhaar. Meer informatie: www.turffeest.nl , hier kun je ook je kaarten kopen. Of koop je kaarten bij de Pyramiden of Tankservice Haarhuis te Westerhaar.

Afbeelding
Afbeelding