Afbeelding

Kans voor een Kind Scholensprint

Algemeen

VROOMSHOOP - Op 16 juni staat 33 fietsers een bijzondere uitdaging te wachten vanuit Café Kremer in Vroomshoop. Zij gaan dan binnen 12 uur 175 kilometer fietsen op een traditionele omafiets. Dit alles om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting Kans voor een Kind. Daarnaast willen de deelnemers de stichting op een ludieke en unieke wijze in het zonnetje zetten en aandacht vragen voor het werk van de stichting.

Stichting Kans voor een Kind vervult wensen van kinderen uit de regio Twente. Dat zijn kinderen die het niet altijd makkelijk hebben. Dat kan komen door een ziekte, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. Heel veel mensen, van binnen en buiten de stichting, maken al die wens-vervullingen mogelijk. 

Een jaar geleden werd deze uitdaging geboren en inmiddels is de finale eindelijk in zicht. We tellen met gezonde spanning af. De oefenrit van ruim 105 kilometer (red. - Grote Generale) heeft 7 mei plaatsgevonden. Deze afstand was voor de fietsers nog goed te doen. 16 juni staat deze toppers dus nog 70 kilometer meer te wachten. De route van 175 kilometer zal langs alle 11 adoptie-scholen van de Stichting Kans voor een Kind gaan. Dit ook in het verlengde van het jubileum dat twintig jaar de eerste school is geadopteerd.

De fietsers zullen 16 juni vroeg in de ochtend vertrekken en de verwachting is dat ze dan rond 17.00 weer ‘’thuiskomen’’ bij Café Kremer in Vroomshoop. We zijn er van overtuigd dat onze 32 heren en 1 dame dit na de vele trainingen met succes gaan volbrengen. 

16 & 17 juni zal in het teken staan om zoveel mogelijk geld ophalen voor de stichting. In deze dagen zullen er vele activiteiten in en rond Café Kremer plaatsvinden. Zo is er vrijdagavond 16 juni een pubquiz op het plein bij D’Oale Skoele, zal er zaterdagochtend 17 juni een groots ontbijt plaats vinden, is er een badeendjes-race waar u aan kunt deelnemen en is er in de middag een geweldige bingo. Tevens zullen er het hele weekend DJ’s draaien in het café waarbij u uw verzoekje kunt indienen voor uw favoriete plaatje. 

Zaterdagavond 17 juni zal er een groot feest op het plein van D’Oale Skoele zijn met livemuziek en een veiling. Ook zal hier het eindbedrag kenbaar gemaakt worden van de gehele actie. 

De scholensprint zal voor thuisblijvers volledig in beeld worden gebracht. Dit via het platform Twitch, onze eigen livelink op www.scholensprint.nl. Maar ook via de lokale omroep Delta TV en Delta FM. Onze razende reporters zullen live interviews afnemen en we zullen ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen zodat u niets hoeft te missen. 

Via de site www.scholensprint.nl is alle info over deze actie te vinden. Tevens kunt u ons op Facebook en Instagram vinden onder: Kans voor een Kind Scholensprint. “We zien u allemaal graag om onze fietsers aan te moedigen en te genieten van ons bomvolle programma met vele activiteiten” klinkt het tot besluit.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding