smart
smart

Lichtjesavond Dennenhof

Algemeen

TWENTERAND - Dit jaar verzorgen de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk en ERA uitvaartverzorging Vroomshoop een lichtjesavond op de algemene begraafplaats Dennenhof. U bent van harte welkom op zaterdag 3 december 2022 van 15.00 tot 20.00 uur op begraafplaats Dennenhof, Dennenweg 13 in Den Ham. Tijdens deze avond gedenken we allen die overleden zijn. 

Thema van de avond is “stilstaan bij onze geliefden”

Volgens initiatiefnemers ERA uitvaartverzorging Vroomshoop en de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk is er behoefte aan rituelen rond belangrijke momenten in ons leven. Waaronder het overlijden van een dierbare. Sommige nabestaanden hebben niet de gelegenheid een graf of herdenkingsplek te bezoeken. Vanwege afstand, omdat iemand elders begraven is of omdat er voor een crematie is gekozen. Ook voor hen is deze herdenkingsavond.

Op die grote begraafplaats, sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels wordt iedereen warm onthaald. Vanuit die ambiance gaan velen naar het graf van een dierbaar persoon, naar de urnenmuur, urnengraf, strooiveld of algemene herdenkingsplek om er een kaarsje te plaatsen. Kaarsjes worden bij ingang uitgedeeld.

Wij nodigen u van harte uit om dit bij te wonen.

Kijk ook eens op www.lichtjesavond-dennenhof.nl of volg ons op facebook om op de hoogte te blijven.

(ingang uitsluitend via de hoofdingang aan de Dennenweg, de ingang aan de Vroomshoopseweg is tijdens de lichtjesavond afgesloten)