Afbeelding

Mega Pieten Festijn Westerhaar

Algemeen

WESTERHAAR - Woensdag 23 november 2022 zal er eindelijk na twee jaar afwezigheid weer een geweldig Mega Pieten Festijn georganiseerd worden in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar door een aantal vrijwillige Pieten. Tot en met groep 8 basisschool kinderen is dit een superleuk uitje. Ook kinderen buiten het dorp Westerhaar zijn natuurlijk meer dan welkom om gezellig langs te komen.

Het beloofd weer een heel spektakel te worden deze dag met zang, dans en leuke activiteiten voor de kids. Er zijn veel Pieten aanwezig en wie weet komt de Sint ook nog even gezellig langs deze middag.

Scoor alvast een voordelig toegangskaartje in de voorverkoop voor € 3,50 t/m dinsdag verkrijgbaar bij Kulturhus de Klaampe of anders woensdag aan de kassa voor € 5,00 p.p. Inclusief ranja, pepernoten en iets lekkers bij de uitgang. Aanvang 14.30 uur tot 16.00 uur en zaal open vanaf 14.00 uur. Ouders/begeleiders kunnen gezellig meegenieten vanaf het overdekte terras in de zaal terwijl de Pieten er één groot feest van gaan maken met de kids. Hoofdpiet heeft zelfs onlangs zijn eigen Sinterklaas lied uitgebracht “de linkerschoen van Sinterklaas”, zing jij ook gezellig mee?

Rijd jij ook gezellig mee met Pakjesbus 12 met vrolijke pieten aan boord? Op vertoon van je gekochte entreekaartje in de voorverkoop kun je gratis opstappen woensdagmiddag bij 1 van de Pieten haltes. Ook na afloop word je dan weer afgezet bij één van de haltes. De bus vertrekt om 16.00 uur bij Kulturhus De Klaampe.

De haltes zijn herkenbaar aan de poster van het Mega Pieten Festijn en er zal bij elke halte een Piet aanwezig zijn.

Route 1:                        Halte Dalweg                                                        13.45 uur         

                                        Halte bij Chinees Rest.

                                        Halte Hoofdweg ter hoogte van Twistveenweg

                                        Aankomst Kulturhus de Klaampe 14.00 uur

Route 2:                        Deze bus start in Sibculo richting Westerhaar.

                                        Halte bij de Spar / Vind ’t bij Ons                  13.45 uur

                                        Meijerboersweg halte (Sibculoseweg)

                                        Schapenweg 

                                        Wollegrasstraat

                                        Klaampe aankomst ca. 14.10 uur

De pieten hebben er onwijs veel zin in, jij komt toch ook gezellig langs met je klasgenootjes, familie en vriendjes en vriendinnetjes? Graag tot Woensdag 23 november aanstaande.