Zakelijk

Wonen en Project Poelarends opent vrijdag haar deuren in Vroomshoop

VROOMSHOOP - De nieuwe winkel van Wonen en Project Poelarends aan de Hammerstraat in Vroomshoop wordt op vrijdag 4 september aangepast feestelijk geopend. Klanten zijn vanaf 14.00 uur welkom om tijdens de “walk through” opening om de prachtige showroom te komen bekijken. Tijdens het openingsweekend hebben zij diverse mooie acties, verklapt eigenaar Arjan Poelarends.

 

“Voorafgaand aan de opening van de nieuwe winkel moest veel gebeuren. Met behulp van familie, vrienden en deskundige vakmensen is het pand in vier weken tijd totaal gestript en is het ons samen gelukt om er een prachtige gerestylede showroom van te maken. Ons pand aan de Hammerstaat is een sfeervolle winkel geworden waar je wooninspiratie op kunt doen, een plek waar je de nieuwste collecties kunt zien en voelen”, zegt eigenaar Arjan Poelarends.

 

De top merken aan vloeren en een uitgebreide collectie aan raamdecoratie, inbetweens en overgordijnen zijn te zien in de laatste trends van dit moment. In de loop van de jaren heeft Arjan gemerkt dat mensen graag de mogelijkheid willen hebben om alles onder een dak te vinden. “Dat kunnen en willen wij onze klant dan ook bieden”, aldus Poelarends. “Maar willen mensen nog een stapje verder dan kan dat ook. Door een mooie samenwerking met interieuradviseur Jeanet Hendriksen van de Staat van Wonen, kunnen wij onze klanten een persoonlijk interieuradvies tot aan een 3D-impressie aanbieden.”

 

Arjan Poelarends zat eerst gevestigd aan de Noorderweg 89 in Geerdijk, maar gaat nu terug naar de plek waar het voor Arjan allemaal begonnen is. “Toen ik in het vak begon, werkte ik samen met mijn vader bij Bolhuis Wonen die destijds ook zat gevestigd aan de Hammerstraat. Het geeft fijne herinneringen, de Hammerstraat is een prachtige locatie om naar terug te gaan met onze eigen winkel. Moniek en ik kijken er ook er naar uit om 4 september van start te gaan”, besluit Poelarends.

 

Wonen en Project Poelarends verzorgt uw gehele woon- en of projectinrichting. U kunt de gehele collectie bekijken tijdens de ‘walk through’ openingsweekend op 4 en 5 september aan de Hammerstraat 30 in Vroomshoop.

 

De feestelijke ‘walk through’ openingstijden zijn: vrijdag 4 september: 14.00 - 17.00 uur en zaterdag 5 september: 9.00 – 13.00 uur. Er is een korte gelegenheid voor een hapje en drankje.

 

Wilt u meer informatie over de opening? Houd het Facebook-kanaal: Wonen en Project Poelarends in de gaten of neem telefonisch/appcontact op via: 06 146 124 25.

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09.30– 17:00

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: 9.30 – 20:00

Vrijdag: 09.30 – 17.00

Zaterdag: 9.00 – 13:00