Zakelijk

Winkelen op afspraak bij Dorcas Vroomshoop!

VROOMSHOOP - Alweer 4 jaar geleden is de Dorcas Winkel Vroomshoop aan de Hammerstraat 38 geopend en met succes! Vanaf de eerste dag worden er veel goederen ingebracht en is de winkel goed bezocht.  De volledige opbrengst gaat naar het goede doel en iedereen in de winkel werkt op vrijwillige basis. Dorcas biedt hulp in enkele landen in het Midden- Oosten, Afrika en Oostbloklanden.

“Inmiddels is de winkel te klein gebleken en daarom hebben we enige tijd geleden besloten om op zoek te gaan naar een ander en groter pand en dat hebben we gevonden aan de Noorderweg 5, Het pand dat in gebruik is geweest van Harley Davidson motoren verkoper Oude Monnink. Na heel wat geschilder, getimmer en inrichten van de winkel was het de bedoeling in Januari open te gaan maar door de corona ging dit helaas niet door”, laat Dorcas Vroomshoop weten.

Vanaf dinsdag 23 maart kan Dorcas de deuren openzetten voor de klanten op afspraak en voorlopig met een tijdslimiet van 45 minuten winkelen. Voor een afspraak kan men bellen met de winkel en kunt u ingepland worden. Het zou prettig zijn om zoveel mogelijk alleen te komen, kinderen tellen ook mee als klant. Aangezien er al zoveel belangstelling is van klanten die al gebeld hebben of die we zo spreken willen we iedereen wel graag de kans geven om te winkelen in onze prachtige winkel waar de zomerkleding inmiddels de zaak alweer opvrolijkt.

De winkel is ingericht met een looproute en de veiligheidsmaatregelen die corona met zich meebrengt zoals mondkapje, desinfecteren, geen toiletgebruik en vooral afstand houden. “We gaan ervan uit dat indien u maar de geringste klachten heeft niet in de winkel komt en eventueel uw afspraak annuleert!”, aldus Dorcas Vroomshoop.

Reacties

Ik wil graag een afspraak maken voor m'n moeder