Zakelijk

André de Raaf: ‘Eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel’

Tuhente Verhuur opent de deuren na lockdown van 1,5 jaar

VROOMSHOOP – Tuhente Verhuur uit Vroomshoop heeft een lastige tijd achter de rug. Het bedrijf moest anderhalf jaar hun deuren sluiten door de coronamaatregelen, maar met de huidige versoepelingen lijkt het de goede kant op te gaan. Eigenaren André en Annique de Raaf zijn erg blij.

“Het is natuurlijk heel positief dat er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel is. Voorlopig zullen er nog weinig particuliere feestjes zijn, maar we zijn blij dat er eindelijk weer een klein feestje gevierd kan worden”, steekt André van wal. Of er in de komende maanden feestjes worden georganiseerd, vindt André lastig te voorspellen. “Ik hoop het heel erg, maar ik wil niet te hard van stapel lopen!” 

Tuhente Verhuur is al enige jaren een begrip in Vroomshoop en omstreken voor wat betreft partytenten en horecabenodigdheden. André: “We hebben de afgelopen jaren een goede naam weten op te bouwen en mogen regelmatig feestjes van A tot Z in goede banen leiden. Wij staan bekend om onze goede service en staan garant voor een leuk feest!”, aldus André, die met zijn bedrijf uitgroeide van het verhuren van één partytent naar een allround verhuurbedrijf. Zo kunt u bij Tuhente Verhuur terecht voor tenten, de inrichting, catering en horecabenodigdheden. 

Service is een garantie
Volgens de ondernemer is met name de service erg belangrijk voor klanten. “Wij streven ernaar om uw gelegenheid tot in de puntjes perfect te verzorgen. Naast een goede voorbereiding plannen wij ook op de dag waarin we opbouwen en op de dag zelf voldoende tijd in onze agenda om eventuele onvoorziene zaken op te lossen/aan te passen. Wij zijn mede groter geworden door oog voor detail en klantgerichtheid. Dit is iets wat we trots op zijn, en dit is dan ook absoluut iets wat we behouden voor iedere opdracht opnieuw. Die garantie geven we u!” 

Kijk voor meer informatie op: www.tuhenteverhuur.nl of bel: (0546) 303034. Ook kunt u vragen stellen via WhatsApp: 06 39 56 00 92.

Uw reactie