Zakelijk

Spaar bij Coop voor keukentextiel

TWENTERAND - Bij de Coop Den Ham, Vroomshoop en Vriezenveen maken ze het wel heel gemakkelijk om je keuken op te frissen. Deze zomer sparen klanten van de supermarkt voor fraai katoenen keukentextiel van het Scandinavische merk Byrklund. Van keuken-, thee- en vaatdoeken heb je immers nooit genoeg!

Coop-klanten sparen voor mooie kortingen op prachtig keukentextiel van topkwaliteit. Het Scandinavische merk Byrklund maakt stijlvol keukentextiel van 100 procent katoen. De handdoeken, theedoeken en vaatdoeken zijn verkrijgbaar in vier kleuren: licht- en donkergrijs, blauw en aqua.

 

Arjon Sportel, supermarktmanager Coop Vriezenveen: “Met deze spaaractie vullen onze klanten hun keukenkastjes eenvoudig en voordelig met fris, nieuw keukenkatoen van topkwaliteit! Sparen gaat bovendien extra snel, omdat klanten elke week bij speciale actieartikelen extra zegels ontvangen.”

 

Spaaractie

 

De spaaractie van Coop begon op maandag 13 mei en loopt tot en met zondag 7 juli. Dan ontvangen klanten bij elke 5 euro* aan boodschappen een spaarzegel. Ook bij speciale actieproducten worden extra zegels verstrekt. Een spaarkaart is vol met vijftien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 21 juli – met een kleine bijbetaling – ingeruild worden voor een katoenen keukendoek, theedoek of setje vaatdoeken (twee stuks) naar keuze.

 

Voor meer informatie: www.coop.nl/sparen-voor-keukenkatoen.

 

*Exclusief wettelijk niet toegestane artikelen.