Zakelijk

Poelier Traiteur Wim Smelt al 40 jaar een begrip in Vriezenveen

VRIEZENVEEN – De geschiedenis van Poelier Traiteur Wim Smelt aan het Westeinde 404 in Vriezenveen gaat terug tot oktober 1980. Jeannette Smelt zegt over die tijd: “In 1980 zijn we begonnen met onze winkel in Vriezenveen. Het was een gat in de markt. De enige kip die destijds kon worden gekocht was de hele kip uit het vriesvak van de supermarkt. En Wim Smelt vult aan: “De verkoop van verse kip en kipdelen was nieuw voor Vriezenveen en langzaam maar zeker hebben we een goedlopende winkel opgebouwd met een ruime keuze uit kip, kalkoen, wild, gegrilde producten, kant en klare maaltijden en hapjes.” Inmiddels heeft Poelier Traiteur Wim Smelt een grote en vaste klantenkring van mensen uit de regio Twenterand, Almelo en Wierden, maar ook verder weg. Redengenoeg dus voor een feestelijk 40 jarig jubileum in oktober 2020.

Veelzijdige winkel

Jeannette Smelt vervolgt: “In 1986 zetten we onze eerste kippengrill op de stoep, waarmee we ook rollades en kuikenbouten gingen grillen. De hapjes, maaltijden en snacks bakken we in de oven in de winkel. Tijdens onze laatste verbouwing hebben we een dubbele frituuroven geplaatst voor het bereiden van kippelingen en friet. Eigenlijk is ons assortiment zo breed en veelzijdig dat mensen echt onze winkel of website moeten bezoeken om een goed beeld te krijgen. Men zal versteld staan van de mogelijkheden! Of het nu gaat om hapjes, buffetten, salades, maaltijden of warm af te halen producten, we zijn van alle markten thuis. Bovendien proberen we altijd mee te denken met de specifieke wensen van de klant!”

Ook Wim Smelt geeft nog een inkijkje in de mogelijkheden: “Wij zijn gespecialiseerd in gevogelte en wild. U vindt bij ons een breed assortiment aan verse kip en kalkoen, maar het grootste gedeelte van het assortiment zijn door ons gemaakte maaltijden en gegrilde producten. Wat te denken van de ouderwetse soepkip, een haantje van de grill of ons eigengemaakte kipgehakt? Ook gourmet- en fondueschotels (al dan niet met wild) verzorgen we graag voor u. En ook voor alles wat met de barbecue te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres.”

Specialiteiten

Wim en Jeannette Smelt vertellen verder over wat hun winkel zo speciaal maakt: “We proberen telkens weer vernieuwend bezig te zijn. Dat is al jaren onze kracht. Wellicht komen daarom ook tal van bedrijven tussen de middag warme producten bij ons halen. Ook voor deze doelgroep hebben we een ruime keuze. Daarnaast hebben we verschillende hapjes op voorraad, die men desgewenst per stuk op kan halen. Maar ook is er de mogelijkheid om een hele pan met hapjes te bestellen, die men dan thuis zelf warm kan maken. Verder is het goed om onze wraps te noemen, die zijn momenteel erg populair! En ook de rauwkost mag niet onvermeld blijven. Als extra service voor onze klanten verkopen we vanuit de zelfbedieningsvriezer heerlijke glutenvrije producten. De producten (van appeltaart, soep tot lasagne, curry, enz.) zijn per persoon verpakt en zijn van Nix met gluten (zie Facebook). Daarnaast staat onze zelfbedieningskoeling vol met de echte boerderijzuivel van Emma’s land (zie website Emma’s land). En verder verkopen we al een aantal jaar de overheerlijke zelf gemarineerde olijven van Alexandra’s (zie Facebook).”

Om iemand te verrassen

“We maken kip- en wildschotels in alle soorten en maten vanaf €7,50. Ook zeer geschikt als relatie- of kerstgeschenk. Voor mensen die Abraham of Sara zien kunnen we een passende kipschotel maken. Voor alle andere leeftijden kunnen we gehakt- of salade cijfers maken. Verder staan we open voor andere geschenkideeën waar de klant mee komt. En onze poelierscadeaubonnen zijn altijd een welkom cadeau” zeggen Wim en Jeannette Smelt.

Bereikbaarheid

Naast het ruime assortiment en de vriendelijke medewerkers van Poelier Traiteur Wim Smelt, is de winkel ook nog eens gevestigd op een fijne locatie gelegen aan de weg die leidt naar het centrum van Vriezenveen. Bovendien kan men er altijd parkeren voor de deur! Wie eerst online wil kijken kan dat doen via de overzichtelijke website. Extra: Via de website kan men online bestellen. Hier wordt veel gebruik van gemaakt, vooral voor hapjesbestellingen. Op de website kan men niet alleen bestellen, maar hierop zijn ook openingstijden en contactgegevens te vinden. Op Facebook worden regelmatig diverse winacties geplaats. Winkel en website zijn dus zeker een bezoekje waard!

Adresgegevens

Poelier Traiteur Wim Smelt, Westeinde 404, 7671 CP in Vriezenveen. Tel: (0546) 56 32 11. Mobiel: 06 – 25457983. Website: www.poelierwimsmelt.nl Email: info@poelierwimsmelt.nl

Reacties

  • door AllARD
  • 85 dagen geleden

Top bedrijf met top mensen met het hart op de juiste plaats