Zakelijk

Opening nieuwe e-bike showroom Schipper Tweewielers

VRIEZENVEEN – Nu Leon Schipper van Schipper Tweewielers aan het Westeinde 374 in Vriezenveen eigenaar van het pand is geworden werd het tijd om uit te breiden. Afgelopen zaterdag was de opening van de nieuw bijkomende e-bike showroom. En het was gelijk druk! Zeker 250 mensen bezochten de winkel en er werden gelijk 10 nieuwe e-bikes verkocht.

Het geeft Leon Schipper en zijn personeel een geweldig gevoel. Vooral omdat de bezoekers laaiend enthousiast waren! De nieuwe ruimte is gevuld met elektrische fietsen van verschillende merken zoals Giant, Gazelle, Cortina, Batavus, Sparta, Koga en Victoria. De nieuwe showroom is dan ook echt een aanwinst voor Schipper Tweewielers. Want nu kan de consument rondsnuffelen in de e-bike store, waar meer voorraad is en waar Schipper Tweewielers het overzichtelijker kan presenteren. Leon Schipper hoopt in 2020 nog meer e-
bikes te verkopen. Hij zegt: “Als er mensen zijn die zaterdag niet konden, dan zijn die alsnog van harte welkom! Profiteer tot woensdag 13 november van 10 procent korting op alle 2020 modellen!” 

Afgelopen zaterdag was het een echte feestdag. Leon Schipper zegt: “Met de eigen patatwagen hebben we iedereen voorzien van lekkere patat, met een frikandel of
kroket! En dat kostte niks, dus dat liep als een speer! Mensen konden alle merken bekijken en proberen! Een zeer geslaagde dag! We zijn een kleine vier weken aan het verbouwen geweest. We hebben drie dragende muren weggehaald en laten ondersteunen met een stalen constructie. Alles is geïsoleerd, er kwamen nieuwe vloeren en ook het plafond, de wanden en het elektra zijn nieuw! Ik ben trots op ons mooie bedrijf!”