Zakelijk

Mooi vervolg aan ‘Het opstekertje van Bloemendal’

Van links naar rechts, Arjan Schiphorst, Jan Huisjes en Remmelt Hofman

DEN HAM/VRIEZENVEENBloemendal Assurantiën bestaat 75 jaar, Bloemendal Makelaardij bestaat 20 jaar en Bloemendal Hypotheken bestaat 10 jaar. In de afgelopen periode hebben ze een mooi vervolg kunnen geven aan de opgezette actie “het opstekertje van Bloemendal!”.

“Achter de schermen is flink wat werk verzet. Naar aanleiding van onze oproep om een opsteker voor iemand anders in te dienen, zijn heel veel reacties binnengekomen. Uit alle reacties is een selectie van 75 opstekers geselecteerd en die mochten we gezamenlijk op 6 juli uitreiken. Veel opstekers hebben we persoonlijk uitgereikt en overhandigd, het resterende deel op een andere manier kenbaar gemaakt aan de ontvanger”, laat het team van Bloemendal weten. De opstekers varieerden van een bos bloemen tot een hotelovernachting en van een taart tot een schoonheidsbehandeling. Dus heel divers. De reacties van de ontvangers van de opsteker waren hartverwarmend. Mooi om te zien en te beleven.

Verder is er ook beloofd een nieuwe fiets te verloten onder de inzenders van de opstekers. Door middel van een naamloting is de winnaar van de fiets bepaald. “Wij hebben de ‘Bloemendalfiets’ overhandigd en de winnaar was daar ontzettend blij mee en aangenaam verrast. Wij vinden het fijn dat we op deze manier veel mensen blij gemaakt hebben. Als eerste de ontvangers van de opstekers, maar ook de leveranciers van de opstekers. Veelal relaties en bedrijven uit onze regio. We willen graag betrokken zijn bij onze regionale samenleving. En op deze manier een aantal van onze kernwaarden, namelijk persoonlijk betrokken, laagdrempelig en lokaal bekend, hooghouden. We hopen dat u nog jarenlang van onze diensten gebruik wilt en kunt maken.”